Szerelmes vagyok egy lányba de nem vagyok bizos hogy ő szeret engem mit tegyek hogy szeressen?
Figyelt kérdés
Velem egy idős, pár kilóméterre lakunk egymástól (külön falu)és az egyik osztálytársam tudja hogy szerelmes vagyok bele, de ő azt mondta hogy ő nem szeret. Tudtok tanácsokat adni hogy viccesebbnek normálisnak láccak? (az osztályom szünetben egy kész bolondokháza és idiótának kell viselkedjek hogy hozzám tudjanak szólni, perverz új osztálytársam miatt ugyhogy azt hiszi én is idióta vagyok, amúgy normális iskolába járok) Negatív válaszoktól kíméljetek létszives2013. nov. 27. 18:02
1/1 anonim válasza:
Elos sorban, felejtsd el az osztalytarsaid, ha erdekel a lany hajlando vagy felaldozni oket erte, aztan valahogy meg kellene valtoztasd a rolad kialakitott velemenyt. beszelgess vele de mint egy ember (s nem idiotaul) keltsd fel a figyelmet, hivd el valahova, ha mar latod, hogy erdeklodik o is.
Vagy kapraztasd el lenyugozo szemelyisegeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!