Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha rákérdezek a fiúnál hogy...

Ha rákérdezek a fiúnál hogy miért nem jön gyakrabban, akkor rá fog jönni hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Kb 3-4 naponta jött eddig vásárolni oda ahol dolgozom. Mindig bejön az ajtón rámnéz, mosoly, "szia" ránézek, mosoly, "szia" és ennyi. 1-2szer szólítottam meg eddig, és akkor picit beszélgettünk de ő is zavarban van meg én is. Múltkor mondjuk tömeg volt és megláttam a tömeg közepén és ő is engem nézett pont akkor. Erre láttam hogy onnan messziről mosolyogva köszönt, tehát mint aki örül hogy megláttam őt. Na és már egy ideje nem jön. Ha esetleg találkozunk és mondom neki hogy "Nagyon eltűntél, rég láttalak" akkor abból rájön hogy érdekel?
2013. nov. 27. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
És az miért baj, ha rájön?
2013. nov. 27. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, rá fog jönni, ki fog nevetni, és soha többé nem megy abba a boltba, és örökre oda a női büszkeségednek.
2013. nov. 27. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha megtudná, én már örülnék neki ha rájönne. Mert ez így már sz*r hogy mosoly, szia-szia és ennyi. Közben meg tetszik nekem, és lehet hogy én is neki de nem tudom. Az tuti hogy szimpi vagyok neki, de ezt lenne jó tudni hogy kölcsönös-e.
2013. nov. 27. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos, ha megkérdezed. Én biztos nem sértődnék meg erre, meg dühös se lennék, meg le se néznélek, :) szerintem ez a srác se és még páran nem :)

Ha megint jön, kérdezd meg szerintem, ez egy tök jó kérdés :)

2013. nov. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!