Szerintetek a kinézet egy fiúnál,16 éves korban, menyit tesz ki?
Figyelt kérdés
Kb. hány százalék az amit nem lehetséges megváltoztatni mert testi felépítés, sárm, kinézet stb...
Mennyi az amit maguk a jó tulajdonságok határoznak meg?
Mennyi múlik a taktikázáson/hozzáértésen?
Mennyi a megjátszott tulajdonságokon?
példát is mondjatok köszi :)
2013. dec. 15. 03:21
2/6 anonim válasza:
16 körüli lányoknak mostanában az amolyan kis vékonyka, enyhén metroszexuális fiúk tetszenek. Szóval főleg a kinézet számít.
3/6 anonim válasza:
Ahol én élek, nem azt veszem észre, hogy a lányok nagyon a külsőre mennének, pedig megtehetnék. Nem szokásom senkit sem lenéznem, meg nem is vagyok beképzelt, de egy pár srácnál, akiknek szép barátnőjük van, még én is helyesebbnek tartom magamat. Valószínűleg belső érték, vagy mit tudom én. Szóval nem kell aggódni, bár felétek nem tudom ez hogy működik.
4/6 anonim válasza:
A külső minden korban csak az ismerkedést segítheti. Az igazi kapcsolatban a belső sokkal fontosabb, sőt, alapvető. Persze a könnyed kapcsolatban vagy felszínes csajokkal a "felszín a fontos". De akkor ne számíts nagy érzelmekre.
5/6 anonim válasza:
Igaz, hosszú távon tényleg a benső a fontosabb mindenkinek. :)
6/6 anonim válasza:
90% külső, 10% pénz. Idősebb korban is csak ez a két tényező számít, csak más arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!