Lányok, mennyire számít hogy mennyire követi egy srác a divatot?
Figyelt kérdés
Mert egyik ismerősöm mondta aki egy nagy csajozógép, hogy ez az egyik legjobban számító tényező csajozás terén...én meg ledöbbentem, mert azt hittem hogy elég ha gyúrok és vastag a karom és magas vagyok...nem úgy nézek ki mint egy ágrólszakadt, egyszerűen csak én soha nem vettem magamnak drága ruhákat meg cipőket, világ életemben Sportcibőben(decathlonos kalenji) meg egyszerű fehér pólóban minta és mindenféle írás nélkül, meg farmerban vagy melegítőben jártam, a hajam meg max megmosom és elfésülöm oldalra és megborotválkozom...2014. jan. 5. 23:05
1/9 anonim válasza:
szerintem stilus kell és nem a divat...
2/9 anonim válasza:
"azt hittem hogy elég ha gyúrok és vastag a karom és magas vagyok" - hát van még mit tanulnod nők terén
3/9 A kérdező kommentje:
De ez mértnem elég ha kidolgozott a testem?
2014. jan. 5. 23:08
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek mondják itt is állandóan azt hogy menny el edzeni és akkor lesznek csajok?? Nincsenek!
2014. jan. 5. 23:09
5/9 anonim válasza:
Szerintem biztos sok lánynak bejössz így is. Elég, ha az arcod okés.
6/9 anonim válasza:
ha valaki edz és látszik is rajta az persze pluszpont a legtöbb nőnél, de önmagában semmit sem ér. nem árt hozzá egy arc is, stílus, kisugárzás, szöveg, meg ugye személyiség
7/9 anonim válasza:
saját stílusa legyen és ne ugyabban legyen mint a többi kis páwagyerek:D
8/9 anonim válasza:
Normálisan öltözködjön (egy sima póló-farmer már jó), ne legyen elhanyagolva.
9/9 anonim válasza:
akinek jó a teste leszarhatja az öltözködést. Szerintem. A bátyám is kigyúrt és ő is úgy öltözködik mint te. Amíg vékonyka volt jobban odafigyel a ruházkodásra. De most már mind1. A kevésbé jó külsejű srácok tudják így "feljavítani" magukat.
És ne pontozzatok le. A kérdező most csak a külsőről kérdezett én is csak arról beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!