Mit tegyek ha bejönn egy srác? Hogyan közeledjek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy srác 1 héten két közös tesink (kézink) van és eddig csak egy fájdalom csilapító miatt beszéltünk. De hogy közeledjek hozzá hogy szólítsam meg hogy ne nézzen hülyének?? Ha meglát a folyosón már egyből köszön :) (16 éves vagyok) teljessen tanácstalan kérlek segítsetek! (Jah és csak egy olyan közös ismerősünk van akivel sokat szokott lenni)2014. jan. 5. 03:06
1/6 anonim válasza:
Kínáld hellyel, aztán itallal, udvariasan...
2/6 A kérdező kommentje:
Mi? Ezt most nem nagyon értem..
2014. jan. 5. 03:13
3/6 anonim válasza:
Mivel lány vagy neked egyszerű...megmondod neki hogy járni akarsz vele...ezután vársz a válaszára
4/6 anonim válasza:
bkv-val közlekedj..de 17 után már lehet jogsid, fel a fejjel:)
5/6 WheneverYouWant válasza:
Elég ha nézel rá szépen hosszan és mosolygsz. Ő fog odamenni hozzád.
6/6 anonim válasza:
Köszönj neki,majd állitsd meg,és kérdezd meg tőle,hogy tesin-például ha jó fociban vagy kéziben-nem segít neked egy kicsit,mert te nem nagyon tudsz játszani.És aztán kezdj el kérdezősködni,hogy ő jár-e valamilyen edzésre meg ilyesmi.Aztán néhány napig kédezgesd tőle,hogy mit csinál ma meg hogy van.Aztán hívd el valahova-manapság ez nem ciki-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!