Miért van az, hogy egy lánynak van barátja (úgyértem pasi), de barátai nincsenek? Hogy jöttek össze a barátjával?
Figyelt kérdés
Én valahogy úgy gondolom, ha az ember nem tud barátságokat kialakítani, nem tud párkapcsolatot sem. Most magamat vettem alapul, 23 évesen sem barátnőm sem pedig barátaim nincsenek.2014. jan. 5. 11:36
2/3 anonim válasza:
Szerintem rosszul gondolod. Nem egy olyat tudok,akinek nincsenek barátnői (vagyis igazi, értelmes barátok), de van barátja már régóta. Sőt negatívumként megemlítem, hogy az egyik csaj még össze is haragította a barátját a haverjaival.
3/3 anonim válasza:
Sok ilyen van például.
Valaki vagy elhanyagolja a barátait vagy olyan helyre kerül ami végett nem tud velük találkozni és eltávolodnak. Sok ilyen van sajna
A barátommal is hasonló a helyzet. Ő is eltávolodott a barátaitól, amikor megismerkedtünk csak 1 embert tudott mondani akire még barátként képes tekinteni, de sajnos már az is tönkrement.
A barátommal neten ismerkedtünk meg, picit távol lakunk egymástól de busszal kb 30 perc az út. Amikor elkezdtünk beszélgetni elég szimpatikusok voltunk egymásnak. Ugyan az az érdeklődési körünk, mindenben egyformák voltunk szinte.
Aztán jöttek a találkozások, randik, végül bekerült az én társaságomba ott új barátokra lelt, és végül minket is összehozott a sors :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!