Bejövök neki? A pasi kérdezte, hogy érzek-e valamit.
Figyelt kérdés
van egy pasi, aki nagyon szimpatikus nekem. De még én sem tudom igazán mit érzek iránta, és a korkülönbség is nagy. 10 év van köztünk. Sokat beszélünk és viccelődünk.. általában csak poénkodunk és ezért nem tudom mit gondol valójában, folyamatosan piszkáljuk egymást. Bulikon sokkal jobban közeledik, ölelget, felkap az ölébe..stb. Ezt csomó ideig csináltuk, aztán elkezdett kérdezősködni a barátnőmnél, sőt inkább kijelentette, hogy én totál oda vagyok érte.. barátnőm nem mondott semmit csak nézett kerek szemekkel mert ő nem tud semmiről. Aztán mikor kimentünk a srác odajött hozzám, felkapott és elkezdte kérdezgetni hogy mit érzek. Alig akart letenni és mikor letett akkor sem engedett el hanem gyengéden tartott a derekamnál. Csak arra az éjszakára szemelt volna ki, vagy érez valamit?2014. jan. 4. 19:28
1/1 Paulik Áron válasza:
A puncid kell neki. Ha komoly közeledés lenne, nem taperolna, hanem udvarolna. Sajnos ma már ilyet kevesen tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!