Roma származású lánnyal összejönnétek?
Igazából az a lényeg, hogy szereted-e. Ha feltétel nélkül szereted, akkor hajrá, de ha te nemzetiség alapján ítéled meg az embereket, mert annyira infantilis vagy te is, hogy beállsz a sorba, akkor inkább hagyjad szegény lányt, jobbat érdemel nálad.
És úgy vettem le az írásodból, hogy nem vagy benne biztos abban, hogy cigány. Ebben egyetértek, mert nem csak a cigányok között vannak műveletlenek, hanem mindenhol, sajnos.
Olyan furcsa az egész.
3-an testvérek. Ő a legfiatalabb. Az egyik nővére egyáltalán nem tűnik cigánynak, a másik nagyon, ő meg olyan hogy nem egyértelmű.
Az ő nevét nem írom le, de az anyja neve "Kanalas".
Megnézném a családját, ha az is okés akkor igen. De ez kb lehetetlen, hogy a család is normális meg a csaj is, szóval ez inkább csak egy elméleti igen :D
Max ha csecsemő korától egy normális fehér családhoz került, akik felnevelték és ezáltal egy darab cigány sincs a rokonságában.
Na igen, nem is értem hogy nem vállalja fel hogy cigány vér is van benne így hogy elgondolkodtam.
Az ismerősei közé beírtam az ő vezetéknevét és vagy 10 nevet kiadott. És nagy részük barna bőrű cigány. Sztem azok rokonok lehetnek, gondolom unokatestvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!