Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek érdeklem?

Szerintetek érdeklem?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja megszólítottam egy lányt, aki nagyon tetszik nekem, de elrontottam és nem sült el valami jól.Viszont azt észrevettem, hogy az eset óta, ha pl: szünetben szomszédos teremhez várunk vagy ilyesmi szituációban ha ránézek, sokszor látom azt, hogy ő is éppen engem néz.Szerintem ez azért van, mert eddig nem tudott rólam semmit, és most meg akarja tudni, hogy valójában ki is az, aki kezdeni akart vele.

Szerintetek is erre utal?

Talán ha jobban megismerne lenne nála esélyem?

Kellene valamit lépnem, vagy várjak a megfelelő pillanatra, amikor nem én megyek oda hozzá, csak véletlenszerűen alakul ki olyan helyzet, hogy beszélgetnem kelljen vele?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 4. 02:48
 1/1 Didiiayer ***** válasza:
Ennyiből még nehéz, hogy mennyire érdekled és mennyi esélyed lenne nála. Viszont ha te jobban megakarod ismerni a lányt akkor szerintem lépj, ha látod köszönj neki, próbálj meg beszélgetni vele.
2014. jan. 4. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!