Ha eszébe jutott a srácnak hogy mikor van a névnapom, akkor érdeklem őt?
Figyelt kérdés
2 napja volt a névnapom, és van egy srác akivel picit beszélő viszonyban vagyok. Erre mikor meglátott rögtön azzal fogadott hogy "Isten éltessen, neked ma van a névnapod" de senki másnak nem jutott eszébe a munkahelyemen csak neki.
Érdekelhetem?
2013. dec. 4. 22:50
1/10 anonim válasza:
Vagy érdekled vagy van olyan nevű ismerőse, mint te és beugrott neki.:)
2/10 anonim válasza:
Vagy reggel ránézett a naptárra.
3/10 A kérdező kommentje:
Mindig mikor meglát siet köszönni hogy "Szia XY, jól vagy?" meg "Jaj nehogy megfázz nekem" és ezt mindig elmondja. Meg mosolyog rám stb.
2013. dec. 4. 22:56
5/10 anonim válasza:
Rádiót hallgatott munkába menet és mondták, hogy kinek van névnapja. Ezért tudta.
(Velem volt már ilyen)
6/10 anonim válasza:
Akkor lehet. :) Lennék a helyedben, szeretem, mikor ilyeneket mondanak a férfiak.
7/10 A kérdező kommentje:
Mármint milyeneket mondanak a férfiak? :)
2013. dec. 4. 22:57
8/10 anonim válasza:
Amit 3-asként írtál. :)
Kedvel téged a pasas. Beszélgessetek többet.
9/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már csak 3 napig dolgozik itt, mert áthelyezik másik helyre. Szóval 3 napig van rá csak esély hogy találkozzunk.
2013. dec. 4. 23:11
10/10 anonim válasza:
Akkor mindent bele, használd ki ezt a 3 napot! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!