Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem érdeklem? (többi lent)

Nem érdeklem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác akinek tetszek..Eddig 4x én irtam rá,és 1x ő..akárhányszor fentvan,nem ír rám..azt várja,hogy én irjak neki..? mert azt várhatja,mert ugyan én rá nem irok..olyan mintha csak én akarnám a kapcsolatot.. ha tetszek neki,miért nem ő kezdeményez.. olyan rossz,hogy a fiúk nem érzékelik,hogy mi lányok mit szeretnénk..

2014. jan. 2. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
akinek tetszel...:d tökmind1 hogy milyen infod van rola ha nincs semmi bizonyíték rá hogy ő akar tőled valamit ha érdekelne téged akkor most nem tetted volna fel ezt a kérdést mert fel sem merülne benned:D
2014. jan. 2. 00:38
 2/8 anonim ***** válasza:
ez jo valasz volt?!:d
2014. jan. 2. 00:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószínű mégsem tetszel neki annyira mint gondolod.
2014. jan. 2. 00:40
 4/8 A kérdező kommentje:
szuper..akkor elég csekély az esély,hogy akar bármit is..
2014. jan. 2. 00:45
 5/8 anonim ***** válasza:
ne busulj:d ne akarj olyat aki azt mondja h tetszel neki de nem csinál semmit ..:d
2014. jan. 2. 00:51
 6/8 Paulik Áron ***** válasza:

Az hogy ki hányszor ír rá a másikra annak egyáltalán nem biztos hogy köze van ahhoz, hogy mennyire tetszik neki. Személyesen sokkal inkább eldőlnek ezek a dolgok.

Milyen ez a srác? Félénk alkat, vagy inkább bevállallós? Mert ha félénk akkor azért nem ír, ha meg bátrabb fajta akkor nem érdekled.

2014. jan. 2. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:
ha félénk akkor sem az o dolga h kezdemenyezzen
2014. jan. 2. 00:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából elhívott már találkozóra de nembirtam elmenni,mert temetésre kellett mennem..És várom,hogy irjon és megbeszéljünk egy találkozót,de nem ír..Bevállalósabb fajta:)
2014. jan. 2. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!