Érdeklem őt? Minden újítást meglát rajtam.
Ha fodrásznál voltam senki sem vette észre, csak ő. Ahogy meglátott: be lett festve a hajad? Múltkor ki volt engedve, mikor meglát: növeszted a hajad? Múltkor rövidebb volt, de jól áll. Egyszer azt mondta mikor már 1 hónapja nem találkoztunk, hogy: már majdnem elfelejtettem a szépséged. És egyszer ezt meghallotta egy ismerős és közbeszólt hogy "megy ám itt az udvarlás" és erre rávágta hogy ő nem udvarol. De azért másnap mondta hogy "nahát hogy szóvá tette a csaj hogy szerinte udvarolok neked". Meg mondta hogy ő megbízik bennem, ha begyek hozzá a munkahelyére mindig kikísér a kijáratig, kinyitja az ajtót, oltogat :D .
Tetszem neki ezek szerint?
Nem tudom. Kedvelem őt az biztos. Jól elvagyunk. Olyan visszafogott típus mint én. De közben meg nekem a "rosszfiús" nagydumás pasik a vonzóak. De vele is szeretek lenni.
Múltkor egymással szemben álltunk, és nem volt már téma beszélgetni. És azt láttam hogy csak néz engem. Nem szólalt meg, csak nézett. És akkor helyesnek láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!