Ha tetszenék ennek a srácnak akkor jönne még máskor is?
Figyelt kérdés
Nálam szokott vásárolni. Aranyos, mosolygós, nagyon szimpatikus nekem. Pár hete egy másik üzletben dolgozom, nem ott ahonnan ismerjük egymást. Véletlenül pont oda jött be ahol újabban vagyok. Nagyon meglepődött ő is de én is. Picit beszélgettünk, mondta hogy nagyon örül hogy találkoztunk, meg hogy nahát micsoda meglepetés, és nagyon mosolygott. Én úgy láttam örül nekem. Mondtam hogy jöjjön máskor is, és azt mondta hogy "ha erre fog járni akkor tuti benéz még" de azóta sem jött. Ennek 3 hete.
Ha érdekelném már jött volna?
2014. jan. 2. 22:30
1/3 anonim válasza:
Igen, ment volna, hacsak nem olyan sürgető ügyek kötik le, hogy még boltba sem tud elmenni
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy nem volt arrafele dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!