Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A srácnak, aki tetszik nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácnak, aki tetszik nekem, a szőke hajú-kék szemű lányok tetszenek. én nem ilyen vagyok. Felejtsem el?

Figyelt kérdés
Én világosbarna hajú, barna szemű vagyok. :(
2009. aug. 29. 09:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez egy nagy marhaság, ha szép vagy akkor teljesen mindegy hogy milyen színű a szemed meg a hajad.
2009. aug. 29. 09:48
 2/11 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. a srác úgy fogadjon el téged ahogy vagy!!!! ha meg nem akkor vessen magára!!!!!!
2009. aug. 29. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem is azok tetszenek,mégis barna hajú barna szemű csajom van :P
2009. aug. 29. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mielőtt megismertem a barátomat, a szőke kékszemű pasik jöttek be. Másfél éve vele vagyok, pedig neki barna haja, és barna szeme van. Sztem az összhatás a lényeg, a pasim jól néz ki és nem érdekelt, hogy neki nem olyan színű bármilye is. Ha szép vagy akkor sztem mind1, hogy mi milyen.
2009. aug. 29. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
hehe, de gondolom ettől függetlenül nagyon szereted :)
2009. aug. 29. 09:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Minden srácnak a szőke hajú kék szemű csajok tetszenek a legjobban. És szerintem a legtöbb szingli csaj mégis szőke hajó kékszemű. Ha bejössz neki, akkor tökmindegy a hajad és szemed szine.
2009. aug. 29. 10:17
 7/11 anonim válasza:
hülyeség.!általába minden fiúnak szőke hajú-kék szemű csajok tetszenek.ha meg szép vagy akk úgy is elfogad
2009. aug. 29. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
ugyan, ez butaság =) szerinted hány barátnője lesz ha csak szőke hajú és kék szemű lányokkal áll szóba? ne add fel, ha meg nem tetszel neki olyannak amilyen vagy, akkor keress egy kevésbé felszínes alakot, ha jó az összehatást úgysem azt fogja nézni h "Húú b@zd ennek nem szőke a haja..."
2009. aug. 29. 10:36
 9/11 A kérdező kommentje:
de még nincs semmi, csak tetszik (nagyon), de többfelől is hallottam ezt róla, meg ő is említette egyszer valakinek, amit meghallottam, a legutóbbi barátnője is szőke volt, igaz barna szemű, de szerintem szürke kisegérnek tart engem :( szerintem nem tetszik neki a barna haj, ő is barna hajú-szemű, szerinem ezért neki az ellenkező színek tetszenek. a laegtöbb lány a környezetemben szőke és néha kisebbrendűségi érzésem van köztük. :((
2009. aug. 29. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
én lány vagyok, és én mindig a sötét hajú-sötét szeműekért voltam oda, mindig olyanok tetszettek. aztán meg életem első barátja, akivel már 2 éve vagyok együtt, szőke hajú és kék szemű... nem nagyon érdekel az ilyesmi, ha tényleg tetszik, és beleszeretek:)
2009. aug. 29. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!