Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenék ennek a srácnak? Mit gondoltok?
Van egy srác az osztályomban. Sokszor észreveszem, hogy ad felém "jeleket". Nem túl látványosan hanem olyan szolidan... Nem tudom hogy értelmezzem ezeket. Elmondok pár példát:
- Ha a buszon sokan vannak és mi állunk és pl fékez egy nagyot a busz akkor vagy rámdől szándékosan, vagy ha én dőlök el akkor megfogja a kabátomat.
- Ha jön mögöttem és megyünk be az osztályterembe és mondjuk én nyitom ki az ajtót akkor sokszor úgy csinálja hogy amint én leveszem a kezemet az ajtóról hogy teljesen kitárjam akkor direkt mindig odarakja ő is a kezét, magyarul: megérinti majdnem minden alkalommal a kezemet.
- Ha egymás mellett ülünk sokszor elterpeszkedik és a lába állandóan az én lábam mellett van és egymáshoz érnek.
- Ha óra elött kint ülünk a folyosón "viccből" mindig rámdől vagy rámtámaszkodik...
Szerintetek? Pedig van barátnője. Elég helyes a srác, de annyira nem rajongják körül a lányok szal inkább kicsit az a csendesebb macsó típus.
SOkszor viszont eléggé "bunkón" viselkedik meg udvariatlanul. pl: Nem enged előre az ajtóba kb csak 10 alkalomból 2x. ha adok neki vmit sokszor nem köszöni meg... ilyesmik.
Mit gondoltok? Amúgy mind a ketten 18 évesek vagyunk.
Jah és még annyit hogy a barátnőjét nem igazán ismerem, csak láttam róla képet. A csajszi az a fajta mint a lányok többsége ma. Csizma, beletürve a gatya, derékig érő kabát, hosszú szőke haj, nagy szemüveg ami a fél fejet eltakarja, smink stb.. ilyesmi a csaj. Mivel nem ismerem nem igazán tudom rá azt mondani h qrvás, mert lehet nem az.
Én meg tökre az ellentéte vagyok. Igaz a derékig érő kabát rám is igaz, de én jobban szeretem a sportos cuccokat.
Segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!