Kedves lányok. Egy kis vélemény szeretnék kérni. Mit tudnátok mondani róla így első ránézésre?
Tudom hogy a külső nem minden a belső fontosabb de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Hé, 22-es ahogy leveszem megnyilvánulásodból, nagyon szegény lehetsz jellemileg. Miért kell ennyire gorombának lenni? Nem tudom mit szólnál ha neked mondanának valami durvát, én is megtehetném. Az írásodból eléggé kivenni, hogy nem érsz sokat...
Egyébként kedves kérdező számomra is szimpatikus embernek tűnsz és ahogy azt előttem is írták, szépek a szemeid!:)
Nekem egy kedves, normális embernek tűnsz kis kíváncsisággal és szerénységgel, örülök, hogy van még ilyen ember!:) Maradj is ilyen!:)
írásomból?két szóból leszűrtél mindent a jellememre vonatkozóan?
te egy Superwoman vagy!
23-as vagyok :)
Igazán nincs mit!:) Jól látod a dolgokat, azzal nem kell törődni, aki rosszindulatú!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!