Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves lányok. Egy kis vélemén...

Kedves lányok. Egy kis vélemény szeretnék kérni. Mit tudnátok mondani róla így első ránézésre?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a külső nem minden a belső fontosabb de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

[link]

2014. jan. 2. 16:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
szebbet szarok
2014. jan. 12. 19:10
 22/29 anonim ***** válasza:

Hé, 22-es ahogy leveszem megnyilvánulásodból, nagyon szegény lehetsz jellemileg. Miért kell ennyire gorombának lenni? Nem tudom mit szólnál ha neked mondanának valami durvát, én is megtehetném. Az írásodból eléggé kivenni, hogy nem érsz sokat...

Egyébként kedves kérdező számomra is szimpatikus embernek tűnsz és ahogy azt előttem is írták, szépek a szemeid!:)

Nekem egy kedves, normális embernek tűnsz kis kíváncsisággal és szerénységgel, örülök, hogy van még ilyen ember!:) Maradj is ilyen!:)

2014. jan. 12. 20:22
 23/29 anonim ***** válasza:

írásomból?két szóból leszűrtél mindent a jellememre vonatkozóan?

te egy Superwoman vagy!

2014. jan. 12. 20:34
 24/29 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as válaszoló. Nagyon szépen köszönöm! :) És nem tervezek változni :D Nekem így jó :) Akinek meg nem tetszek az ne nézzen meg nyogottan "trollkodhat" ebből is látszik az értelmi szintje :)
2014. jan. 12. 21:03
 25/29 anonim ***** válasza:

23-as vagyok :)

Igazán nincs mit!:) Jól látod a dolgokat, azzal nem kell törődni, aki rosszindulatú!:)

2014. jan. 13. 19:47
 26/29 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki és nagyon aranyos :) és ez a haj is pont jó, nem kell hosszabb :)
2014. jan. 14. 03:29
 27/29 A kérdező kommentje:
Aranyosok vagytok :) Jobb hangulatom van tőletek. Köszönöm :)
2014. jan. 15. 09:29
 28/29 anonim válasza:
Na de Petiii :DDD
2014. szept. 4. 10:09
 29/29 anonim válasza:
Én mondjuk rajongok a kék vagy zöld szemekért, a szemed szép, így kívülről nyugodt, higgadt kedves termeszetű pasinak nezel ki. Az én véleményem is az mint a kerdezőnek, hogy olyan cuccokban járj, ami neked megfelel, ami neked kényelmes. ;)
2014. szept. 8. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!