Kedves lányok. Egy kis vélemény szeretnék kérni. Mit tudnátok mondani róla így első ránézésre?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a külső nem minden a belső fontosabb de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2014. jan. 2. 16:40
11/29 anonim válasza:
Hasonlitasz bacsa patrikra:) focista :) szexi
12/29 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es válaszoló. Nem tudom ki ő. Meg nem is szeretem a focit :) De jól esik ennyi pozitív hozzászólás ma. Köszönöm. És a többieknek is.
2014. jan. 2. 17:09
13/29 anonim válasza:
Szép a szemed, meg a szád. :-)Hajaddal sztem nincs gond, és egész jól nézel ki.
Csak nem jó szögből fénylépezted. :-(
14/29 HotChoc válasza:
Teljesen rendben vagy külsőre! Az ajkad igen szép metszésű. Aranyosnak tűnsz, nem az a falusi bunkó típus. Szerintem a hajad is oké :)
15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A végén még elpirulok :) De az biztos, hogy sokkal jobb lett a kedvem. Igen nem falusi vagyok de gyerek koromban sokat voltam falun a rokonoknál. Azt elfelejtettem odaírni pedig akartam, hogy 21 éves vagyok.
2014. jan. 2. 17:57
18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó érzéssel tölt el. Ha esetleg van keddve beszélgetni az nyugottan írjon :)
2014. jan. 3. 10:56
19/29 anonim válasza:
Aranyosnak tünsz szép a szemed de más szögből biztis helyesebb vagy:) Ha gondolod irj
20/29 anonim válasza:
szerintem nem előnyös ez a fotópóz, illetve az egyszerű poló. feldobhatnád magad egy kis vagánysággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!