Tudtok mondani pesten olyan helyet ami jó lenne első randi helyszínnek? Gondolok itt teázóra, esetleg sütizni? Melyik teaház a legjobb?
Zöld teknős barlangja
Ez a 7. kerületben van
Nagyon hangulatos hely, több szintes és vannak benne elszeparàlt részek is.
Több 100 teàból lehet vàlasztani és az àra sem vészes. Keress rà neten
Zöld teknős barlangja, no ezt megjegyzem :)
Mi a Big Benbe szoktunk menni, közel a Váci utcához, picurka hely, de hangulatos, nagy teaválasztékkal.
zöld teknös tényleg viszi a pálmát a stilusával,de a többivel kevésbé vagyok megeléedve... itam ott olyan teát aminem vizize volt annyira kevés füvet tettek bele,meg a kiszolgálo srácok se illenek oda,kicsit olyan flegma,minden mindegy tipusuak.
bármelyik másikat tudom ajánlani, vörös oroszlán, de uj kedvencem a potala teapalota ott valami isteni a fehér forrocsoki(RUBO) a kávék is,de igazábol minden!
azota én csak oda járok.kedves a kiszolgálás, mindig mosolyognak,ott is van szeparé is,de fel lehet menni ilyen párnás elfekvös helyre mi oda szoktunk.árban szerintem nagyjábol ugyanezek az árak vannak mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!