Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A sminkelt nőket miért tartják...

A sminkelt nőket miért tartják könnyűvérűnek a férfiak?

Figyelt kérdés

A napokban volt itt egy kép egy lányról, aki a képen ki volt sminkelve, rúzs és tusvonal volt rajta és több férfi is butácskának, könnyűvérűnek gondolta, pedig ez csak egy kép, lehet, hogy a valóságban igenis okos, csak ez érdekli, kompenzálja az önbizalomhiányát, stb.

Miért van ez?

2014. jan. 1. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert szép volt a feneke.
2014. jan. 1. 12:58
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Mert az okos nő nem sminkel. Én is utálom a sminkelt nőket, nem izgatnak. Az önbizalom hiányát kompenzálja azzal, hogy elolvas egy könyvet.
2014. jan. 1. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert kihívó, egyből beindítja az ember szexuális fantáziáját.
2014. jan. 1. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
3: hát nekem pont elveszi.
2014. jan. 1. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert az ember többnyire azért sminkeli magát hogy tetszen másoknak.
2014. jan. 1. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert általában azok.
2014. jan. 1. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Mert normális intelligens nő nem sminkel. Pontosabban, úgy sminkel, hogy az nekünk ne tűnjön fel. Nem szeretjük a műnőket!
2014. jan. 1. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#2: Azért ez ebben a formában nem igaz. Van sok olyan intelligens nő, aki sminkeli magát mert szerinte úgy jobban néz ki. Persze más kategória mikor valaki mindennap kihívóan kisminkeli magát, de egy-egy sminkeléstől még senki sem lesz ribi.
2014. jan. 1. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
8: nem lesz az valóban, de akkor minek sminkel. Hogy ribinek gondolják, vagy hogy maga szerint jól nézzen ki, de a férfiaknak taszító legyen? Nem kell smink, pontosabban annyi kell, hogy ha nem alszol eleget akkor korrektor a szemed alá, ha pedig bőrhibát akarsz elfedni, akkor meg oda egy leheletnyi. Ezeket én is megcsinálom férfi létemre, mert korrekciók.
2014. jan. 1. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocs válaszolók de szerintem akinek egy szép, sminkelt (vagy nem sminkelt) csinos lány elveszi a kedvét akármitől (...) az bu-zi!
2014. jan. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!