Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozáson mennyit engedjek a fiúnak, amitől még nem tart könnyűvérűnek?
2-es:
2,5 hónap után én ha lány lennék, hagynám, h le is fektessen, mert sztem annyit csak az vár, aki nem csak a szexre hajt. Sztem.
Miért érzik a csajok, h azért, mert első alkalommal lefekszenek vkivel, attól r.bancok lesznek?
Ha először találkoznak valakivel, akkor érthető a dolog, de 2,5 hónapja dumálnak, már lehet jobban ismerik egymást, mint azok, akik személyesen ismerik egymást ennyi ideje, ugyanis sztem neten keresztül sokkal őszintébbek az emberek, kivéve a kamusok, de azokról úgy is kiderül sztem max. 2 hét alatt a dolog.
Én is 3 hónapja levelezgetek egy csajjal fénykép, találkozás... nélkül, s tökre úgy nyomjuk, mintha egy pár lennénk. De sajna nem, bár ő is utalt rá, h jó lenne (vagy csak én értettem így, de remélem nem), én meg hát... Na, ha ez a lány egyből lefeküdne velem az első találkozáskor, sztem senki nem mondaná rá, h r.banc,
mert ettől nem lenne az. Sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!