Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek az első randin/ találkozáson?
Milyen témákat hozzak fel, mit csináljak kínos csend esetén, meg úgy általában hogyan viselkedjek, hogy megfogjam a csajt?
17F(15L)
Csapj az asztalra, mond, hogy te vagy az alfa-hím és térdre fog borulni..
a nagy fr*ncokat -.- legyél ön magad azt mond, amit mondanál, ne használj hülye dumákat, amiket nem használnál...
Ha nagy a csend, téma váltás 5millió dolog van amiről bezsélni lehet, ha éppen nem tetszik úgyis észre fogod venni rajta és válts újra :) ne para
én első randin majdnem pánik rohamot kaptam, mikor a csaj megcsókolt, hogy nyugalooooom :D
Általában ha magadról és a hobbijaidról beszélsz az mindig bejön.Legyél őszinte és ne az süssön le rólad, hogy "én vagyok a "menő csávó", mert a lányok többsége ezt nem értékeli túlzottan.Légy magabiztos és határozott.Kérdezd őt is, hogy ne csak egyoldalú legyen a beszélgetés, osszátok meg esetleg a jövőre vonatkozó terveiteket mint pl. továbbtanulás, munka.Ha találtok egy közös pontot, egy olyan témát amiben mindketten otthon vagytok, már nem lesz kínos csend.És persze az exeket, meg hogy hány csajt szedtél már fel bulikban és hányszor ittad le magad, nem tanácsos felhozni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!