Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MyItBe kérdése:
Milyen témákról lehetne az első találkozáson beszélni a partnerrel?
Figyelt kérdés
Holnap találkozok egy lánnyal és megvan a tervem, hogy mit csináljunk, de félek, ha kifogyok a tervekből, unalmassá válhatok a szemében. Ebben kérem segítségetek.2010. jún. 27. 20:18
1/14 anonim válasza:
sex?Ki hányszor csinálta milyen pózban szopott-e a lány, nyalt-e a bácsi
4/14 anonim válasza:
Szerintem bármiröl!Adni fogja magát!De pl ilyenekröl:Hogy telt a napja?-sztem ez a legjobb kérdés
ebböl több olyan információ kapható amivel tovább tudod görditeni a beszélgetést:D
Nekem bevált-tapasztalatból mondom
5/14 A kérdező kommentje:
Első! Egynek nem is rossz, igaz finomabban kell kérdeznem
2010. jún. 27. 20:23
6/14 A kérdező kommentje:
Kedves 20:23-as! Jó ötlet, köszi! És a női foci is!
2010. jún. 27. 20:26
7/14 anonim válasza:
Most fogtok elöször találkozni, vagy már ismeritek egymást régebbről is? Nem mindegy. Ha már régebbről ismeritek egymást akkor olyanokról beszélj vele, ami tudod, hogy foglalkoztatja pl: a kutyája, a hobbija, bulik, barátai stb..
Ha most találkoztok elöször, akkor pedig kb mindent megkérdezhetsz pl: vannak e tesói, hol él, szülőkkel e vagy már külön, mit tanul vagy mit dolgozik, ha dolgozik szereti e munkáját, mit csinál szabadidejébe, hány partnere volt eddig stb..
8/14 A kérdező kommentje:
Remek! Köszi! Ezek mind nagyon jók. Amúgy most találkozok vele először.
2010. jún. 27. 20:31
9/14 anonim válasza:
Kedves 20:27-es! Nagyon tetszett a kommented én is hasonló helyzetben vagyok de itt nem nagyon akarok kérdezni, nem beszélhetnénk privátban??
10/14 anonim válasza:
20:38, ha gondolod válthatunk emailt, de akkor te írd le az emailcímed max majd küldök rá egy üres levelet, aztán kérdezhetsz, de én semmiképp se akarom ide kitenni az enyémet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!