Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet folytatása ha az első találkozáson nem volt csók?
Persze, örülj neki h nem volt nyomulós, ez azt jelenti h bejössz neki és nem akarja elszúrni:)
16F
KI VAN ZÁRVA!!!
Még jó hogy lehet, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? Nálad az első randi feltétele a csókolózás? Akkor a 2.-é mi? Leszopod?
Jaaaa egyet értek az előzővel!!!!!!!
Egyébként nekem nem is jön be, ha vki már az első találkozáskor meg akar csókolni!!!!
én még sose csókoltam meg lányt első randin. vagyis de, de őt meg már évek óta ismertem, mert barátságból lett szerelem.
25F
Naná, hogy lehet folytatása!:) Inkább örülnöd kéne hogy nem rögtön lekapott meg letaperolt meg hasonló bunkó dolgok. Amúgy első randin egyáltalán nem elvárás a csókolózás, sőt.
:)
Szia!
Egyáltalán nem baj,az első randi tényleg az ismerkedésről szól!Hány éves amúgy a fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!