Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet folytatása ha az első találkozáson nem volt csók?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval tegnap,de nem csókolt meg csak a 3-om puszi találkozáskor meg köszönéskor.Viszont azt észre vettem hogy sokszor akart megérinteni.Át is ölelt párszor.2010. szept. 13. 21:34
11/14 A kérdező kommentje:
18 éves múlt
2010. szept. 15. 19:16
12/14 anonim válasza:
akkor meg le se szar teged hagyjad a jo budos pi**aba=))..xD
14/14 anonim válasza:
Elso talinkon már o náluk voltunk és meg is tortént aminek meg kell:DDD am sztm elso talin ha nincs csok nem feltétlenül baj kicsit kellemetlen vagy nem joszz be neki vagy szeret és nem akarja elszúrni de sztm az elso hamarabb.Elég sok csajom volt már és eddig csak 1-el nem volt csok az elso randin 2hét múlva vége is lett a kapcsinak.De persze ez függ attol h hol találkoztok mert persze ha eliszed valahova kajálni akk valoszinü hogy nem lesz csok de ha hozzá mész vagy elmentek valami helyre sétálni akkor pedig lesz,én általában hozzájuk szoktam menni megkérdem mindig h akkor holnap hozzád vagy hozzám és utána szokott jonni hogy hlnp nincs senkim otthon úgy h hozzám és enyyi jon is a sz*x :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!