Könnyűvérűnek tartanak a suliban?
Én 11.edikes vagyok a nővérem meg 13.os, azt kell tudni rólam hogy mindenki szótlan,aranyos lánynak tart, nincs nagy baráti köröm , és nem vagyok egy kihívó vagy éppen feltűnő személyiség. Szóval a nővérem szalagavató afterján buliztunk , és én táncoltam és talán túl jól éreztem magam mert úgy kiakadtam azon ,ahogyan táncoltam egy sráccal hogy három hétre rá is piszkálnak még vele,ma is például a nővérem egyik osztálytársa mögöttem állt és nem értettem hogy miért szólnak rá , utólag tudtam meg hogy célzatos csípő mozdulatokat végzett közvetlenül a hátam mögött.. annyit még tudni kell hogy a srác akivel táncoltam és elcsattant egyetlen csók ,annak volt barátnője , bár igazából épp szakítani akart vele (és ezt nem csak azért mondom ) hanem tényleg igaz , mert a barátnőm jóban van vele és a srác neki mesélte hogy szakítani akar , mert túl gyerekes. és ez a buli előtt volt 2 nappal.és én meg a történtek után nem jöttem össze vele.szóval nem tudom miért csinálta az a 13.os srác amit csinált , könnyűvérűnek tartanak? ( soha nem volt pasim és teljesen normálisan nézek ki) Szerintetek?
L/17
Az lehetséges, de ha tudod, hogy te jó vagy, ne törődj velük. Kényelmesebb ítélni, mint megismerni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!