Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem vagy hajlandó itt...

Miért nem vagy hajlandó itt párkapcsolat céljából ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sok a fura ember, de szerintem pl. a helyesírás már egy egész jó 0. szűrő. Illetve én úgy vagyok vele, hogy veszítenivalóm nincs.
2013. dec. 30. 18:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

hajlando vagyok, csak az itteni kinalat, nem elegiti ki a keresletem.

f

2013. dec. 30. 19:11
 12/24 anonim ***** válasza:

Valami azt súgja, hogy ha egy lány/nő arra szorul, hogy itt "társkeresőzzön", akkor finoman szólva, nem vívnak közelharcot érte a férfi kollégák a való életben valami külső/belső okból kifolyólag. (Csúnyán mondva, senkinek se kell és ennek biztos oka is van.)

Emiatt pedig felesleges itt bárkibe is energiát fektetni, mert egy normális nő is hasonlóan vélekedik (éppen ezért ő se itt ismerkedik), ha pedig mégis itt ismerkedne, akkor tuti, hogy van vele valami gikszer...

U.i.: amúgy az összes ide kommentelő lányt/nőt kis aranyos cukorborsónak tartom látatlanban, nem is akarom összezúzni ezt az idilli képet :D

25F

2013. dec. 30. 19:29
 13/24 anonim ***** válasza:
#12 Szóval ha az életben van pár ember akik akarnának tőle valamit, akkor kötelező közülük választania...? Attól még, hogy valaki pont itt ismerkedik össze valakivel, nem biztos, hogy baj van vele, csak szimpatikusabb volt neki az itt megismert személy, mint akiket élőben ismer.
2013. dec. 30. 19:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Én találtam itt egy értelmes férfit csak ő meg messze lakik.
2013. dec. 30. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:

Igazából azt mondom:

Mindegy, hogy hol, és mikor, de ha megtalálod azt az embert akivel összejössz és jó vele , boldog vagy vele, akkor magasról le fogja carni mindenki azt h hol ismerkedtek meg.

Legyen az a gyakorikerdesek vagy egy postai sorbanállás közben.

2013. dec. 30. 19:53
 16/24 anonim ***** válasza:
Hajlandó VOLTAM. De az olyanoktól mindig menekültem, akik már azzal indítottak, hogy párkapcsolat céljából ismerkednének. Ez így erőltetett, direkt. Inkább úgy tetszik, hogy írunk egymásnak valamelyik válasszal kapcsolatban valamit, aztán kialakul témázgatás, és spontán jön az ismerkedés.
2013. dec. 30. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:

Agnes Crumplebottom-nak (a #13-ra, jómagam a #12 vagyok):

Egy szóval sem mondtam, hogy kötelező a "kinti" hódolók közül valakit választani bármi áron. Ennek ellenére nem értem, hogy ha mégse sikerült találni valakit, akkor miért pont egy olyan helyen kell keresni, ahol tényleg a lehető legminimálisabb információ áll rendelkezésre valakiről illetve rólad is.

Lehet, hogy pesszimista vagyok, de szerintem csak azok keresik az arctalan ismerkedést, akiknek arccal valamiért nehezen menne.

De ismétlem, hogy ez ill. a korábbi válaszom arra vonatkozik, ha valaki a GYK-t KIFEJEZETTEN ISMERKEDÉSRE HASZNÁLJA.

Abban én se látok kivetni valót, ha például egy mindkettőnket érdeklő témáról eldiskurálunk, majd kiderül, hogy pont egy helyen lakunk és akkor miért is ne lehetne találkozni, ha már jól el tudunk beszélgetni sok mindenről.

2013. dec. 30. 20:24
 18/24 anonim ***** válasza:

#17 Élőben sem áll sokkal több minden az ember rendelkezésére legelőször, csak az arc, de az alapján sokat nem lehet eldönteni a másik személyről, honnan tudjam akarnék-e tőle valamit vagy sem? Nincs rá semmi indokom, hogy megismerjem.

Egy itteni ismerkedésből sem lenne semmi szerintem, ha nem tetszenének egymásnak a felek. Csomó ilyet olvastam már itt, hogy képcsere után megszakadt a beszélgetés. Szóval ha valakinek összejön valami, vele csak nincsenek akkora bajok. Szerintem akik itt keresnek párt, ők azért teszik, mert rengeteg ember jár ide, a többség talán értelmesebb is, mint a társkeresőkön lévő emberek, esélyesebbnek tartják, hogy itt találjanak valakit a napi több ezer látogató közül.

(De amúgy az ilyen "X éves fiú / lány vagyok, kék a szemem és szőke a hajam, ismerkedjünk" féle kérdéseket én sem értem. Ilyen alapon tényleg ismerkedhetne akár az utcán is, de végül is itt sokkal egyszerűbb, és inkább az egyszerűség lehet az oka, hogy itt próbálkoznak.)

2013. dec. 30. 20:43
 19/24 anonim ***** válasza:
DiamondEyes, ha egy férfi határozott és tudja mit akar, és azt mondja, párkapcsolatot keres és az az ismerkedés apropója, akkor az a baj. Ha határozatlan és nem tudja mit akar, az a baj, én esküszöm nem értem a nőket, kezdek belefáradni...
2013. dec. 30. 21:28
 20/24 anonim ***** válasza:
#19 Nem mindenki ugyanolyan, gondoltál már erre? Szerintem is erőltetett direkt kapcsolat céljából ismerkedni. A "nőket" mint halmazt nem is lehet megérteni, egyéneket viszont meg lehet.
2013. dec. 30. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!