Most komolyan! Fiúk nektek az ilyen "lányok" tetszenek?
Figyelt kérdés
._.
https://www.youtube.com/user/VenusAngelic
csak mert ha igen, akkor én mentem apácának...
2013. dec. 29. 19:57
11/25 anonim válasza:
Dehogyis! Korosztálytól függ. 23/F vagyok, nem számít hajszín, szemszín. Viszont ami számít talán az a soványság. Nem szép ha túl sovány egy hölgy.
Mindig is a tőlem idősebb NŐK! érdekeltek egyébként akikben már érezhetem, észrevehetem, hogy ő az akivel le tudnám élni az életemet.
12/25 anonim válasza:
ó nagyon de még hogy...ez vicc talán a selejteknek bejön.
13/25 anonim válasza:
Nekik nem, de én bírom. :D Nem "úgy", de szerintem aranyos.
17/25 anonim válasza:
Ez már eléggé eltúlozott kinézet én szerintem. Bár aranyos a kis csaj a videó alapján, de őszintén szólva messziről kerülöm az ilyet.
18/25 anonim válasza:
Ilyeneket azelőtt a játékok közt láttam becsomagolva barbibabaként a polcon.
Nem hittem, hogy 1x életre kelnek :)
19/25 anonim válasza:
Túl fiatal és túl gyerekes, de úgy 5-10 év múlva, ha felnő.... Amúgy meg a kanos pasik szinte bármilyen nőt m........k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!