Lányok, nektek komolyan tetszenek a rózaszín/piros/lila inges palik?
Mi ebben a férfias? Alapvetően a lila, a piros, a rózsaszín és ezek árnyalatai nőies színek. Nehéz megemészteni hogy egy pasin ez mégis bejön. Én egyszerűen már a világos (alig) lila ingemben sem merek utcára menni, mert olyan furán érzem magam benne. :D
23f
a piros szerintem férfin is jól áll,nagyon vadító lehet egy piros pólóing.
a liláról már ezt annyira nem tudom elmondani...
a rózsaszínról meg végképp nem.
De szerintem függ az árnyalattól,mert ha mondjuk sötét,és elég kontrasztos,szóval nem halvány, akkor jól állhat.
fú, hallod! szerintem is rohadt idegesítő! de manapság a lányoknak valamiért tényleg a csajosabb fiúk jönnek be! nem általánosítok, mert nekem és nagyon sok ismerősömnek még mindig a férfias fiúk a nyerők. :)
ha neked nem a stílusod, akkor azért ne vegyél fel olyat, mert a lányoknak tetszik. találsz majd olyan csajt, aki rád sem tudna nézni mikor rajtad van a kis haloványlila inged:) 19/L
utolsó, köszi. csak mert én egész egyszerűen nem tudok meglenni abban az ingemben és most jövök rá, hogy már kb. hónapok óta nem hordtam, mert ösztönösen irtózok felvenni. :D
jólvan, szóval akkor megéri férfiasnak maradni
és a pirosról mit gondolsz?
A piros lehet OK, ha illik az egyén ruházathoz (pl. feketével kombinálva), meg ha kimondottan férfias (markáns) arca van, de igen egyénfüggö.
A lila meg a rózsaszin kimondottan visszataszitó.
Egyébként meg CSAK OLYAN ruhanemüt vegyél fel, amiben jól érzed magad, a divattól függetlenül, mert másként igen negativ kisugárzásod van, ha kényelmetlenül érzed magad a rajtad lévö holmikban - és az sokkal rosszabb, mint egy nem szuper divatos valami, de illik hozzád.
FÚJNEM.:D szerintem nagyon bu*is..
de vannak ezek a "nagy" arcok akik "páWWááhhkkHhhnahHhHk" nevezik magukat.. és azok járnak ilyenbe..:D és úgy tűnik vannak olyan emberek akiknek ez bejön.. :)
Nekem tetszik. legalábbis a barátomon.
De Ő nem egy nyálbéla külsejű srác, akit hátulról akár nőnek is nézhetsz, hanem pasisan néz ki egy piros vagy rózsaszín pólóban is.
Ez (nálam) inkább azon múlik, hogy milyen a srác teste, felépítése, mennyire férfias.
25, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!