Lányok, nektek komolyan tetszenek a rózaszín/piros/lila inges palik?
Figyelt kérdés
Mi ebben a férfias? Alapvetően a lila, a piros, a rózsaszín és ezek árnyalatai nőies színek. Nehéz megemészteni hogy egy pasin ez mégis bejön. Én egyszerűen már a világos (alig) lila ingemben sem merek utcára menni, mert olyan furán érzem magam benne. :D
23f
2010. aug. 7. 10:35
21/25 anonim válasza:
Eredetileg a lila, a piros, a rózsaszín mind férfias színek voltak. nem hiába létezik a "bíboros" foglalkozásnév.
22/25 anonim válasza:
Szerintem meg épp a pirossal van baj.Nagyon csúnya szin s piros!
Ammugy is a rózsaszin ing vagy poló az szexi, a lila is, de az inkább poloban.Nekem nem tetszenek az ilyen fényes szines ingek.
De polóban jó a r.szin és a lila is.De a pirosat dobd ki.
23/25 anonim válasza:
Szerintem van olyan pasi, akin a rózsaszín kifejezetten jól áll! A többi szín alapból nem tetszik, nemcsak pasin nem...
24/25 anonim válasza:
A színes ingek egy sármos, férfias férfinek kiemelik, hangsúlyosabbá teszik a férfiasságát. Annak, aki "semmitmondó", tehát nincs benne semmi vagány, férfias, azon valóban elég furán festenek a színes ingek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!