Lányok, nektek komolyan tetszenek a rózaszín/piros/lila inges palik?
Mi ebben a férfias? Alapvetően a lila, a piros, a rózsaszín és ezek árnyalatai nőies színek. Nehéz megemészteni hogy egy pasin ez mégis bejön. Én egyszerűen már a világos (alig) lila ingemben sem merek utcára menni, mert olyan furán érzem magam benne. :D
23f
ééén nem tudom! ösztönösen elhúzódom valamiért egy rózsaszín pólós pasitól:D lehet tőlem akármilyen testfelépítésű, egyszerűen...ááá, szerintem nem jó:S
piros?
hát...végülis azzal nincs olyan nagy baj, vagy hogy mondjam? :D bizonyára nincs baj, mert inkább a rossaszin pólósok frusztrálják a szememet:)
nem tán hódításra készülsz egyébként? :)
Én mind addig úgy voltam vele, hogy szerintem pasi+rózsaszín ing az vmi gusztustalan, de találkoztam vkivel, aki rózsaszín ingben volt legtöbbször és vmi fantasztikusan állt neki.De csak neki áll szerintem jól.
19/L
ja, lehet kicsit ferde volt az ízlése :D
nattyon izgató a rózsaszín, csak nekem nem:)
ízlése válogatja, na. a lényeg, hogy még mindig többen vagyunk azok, akik a férfias fiúkat szeretik:)
én imádom ha egy pasin lila van*.*
eleve az a kedvenc színem és sztem jól áll a pasiknak=)
a pirossal nincs semmi bajom (mondjuk utálmo a színt,de semmiképp sem b*zis)
hát a babarózsaszínnel nincs semmi bajom (szval ha egy pasi nem jön be,akkor az biztos nem a babarózsaszín színű ing miatt lesz:D), a sötétrózsaszín nagyon nem tetszik:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!