Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek komolyan...

Lányok, nektek komolyan tetszenek a rózaszín/piros/lila inges palik?

Figyelt kérdés

Mi ebben a férfias? Alapvetően a lila, a piros, a rózsaszín és ezek árnyalatai nőies színek. Nehéz megemészteni hogy egy pasin ez mégis bejön. Én egyszerűen már a világos (alig) lila ingemben sem merek utcára menni, mert olyan furán érzem magam benne. :D

23f

2010. aug. 7. 10:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nekem piros nem tetszik, de rózsaszin az igen, pláne ha egy jó barna fiun van , szerintem igen szexi:D..
2010. aug. 7. 14:40
 12/25 anonim válasza:

ééén nem tudom! ösztönösen elhúzódom valamiért egy rózsaszín pólós pasitól:D lehet tőlem akármilyen testfelépítésű, egyszerűen...ááá, szerintem nem jó:S

piros?

hát...végülis azzal nincs olyan nagy baj, vagy hogy mondjam? :D bizonyára nincs baj, mert inkább a rossaszin pólósok frusztrálják a szememet:)

nem tán hódításra készülsz egyébként? :)

2010. aug. 7. 15:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem hódítás. Egyszerűen csak hétköznapi viselet céljából. Dehát mondom, nekem sem jön be. Csak hát volt barátnő imádta. Hogy júúúj a rózsaszín ing az de vadító meg mittudomén. De akkor már tudom, hogy ferde volt az ízlése.
2010. aug. 7. 18:00
 14/25 anonim ***** válasza:

Én mind addig úgy voltam vele, hogy szerintem pasi+rózsaszín ing az vmi gusztustalan, de találkoztam vkivel, aki rózsaszín ingben volt legtöbbször és vmi fantasztikusan állt neki.De csak neki áll szerintem jól.

19/L

2010. aug. 7. 18:10
 15/25 anonim válasza:

ja, lehet kicsit ferde volt az ízlése :D

nattyon izgató a rózsaszín, csak nekem nem:)

ízlése válogatja, na. a lényeg, hogy még mindig többen vagyunk azok, akik a férfias fiúkat szeretik:)

2010. aug. 7. 18:58
 16/25 anonim ***** válasza:

én imádom ha egy pasin lila van*.*

eleve az a kedvenc színem és sztem jól áll a pasiknak=)

a pirossal nincs semmi bajom (mondjuk utálmo a színt,de semmiképp sem b*zis)

hát a babarózsaszínnel nincs semmi bajom (szval ha egy pasi nem jön be,akkor az biztos nem a babarózsaszín színű ing miatt lesz:D), a sötétrózsaszín nagyon nem tetszik:S

2010. aug. 7. 19:35
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a pirossal nincs gond. A lilából csak az a nagyon sötét, majdnem fekete tetszik, de az sem mindenkin. A rózsaszín undorító:D
2010. aug. 8. 01:23
 18/25 anonim ***** válasza:
van akinek egyszerűen jól áll a "nőies" szín. aki csak erőlködik, az perzse béna, meg akin látszik, hogy kényelmetlenül érzi magát benne. ők persze ne is hordják, nincs ezzel semmi gond, de a nyálas bájgúnárokat és a meleg férfiakat leszámítva szerintem egy férfi annál férfiasabb, ha rájön, hogy jól áll neki egy ilyen szín és bevállalja.
2010. aug. 8. 13:41
 19/25 anonim válasza:
Sötétlila még TALÁN elmegy, ha elég sötét :) a piros sztem simán jó, na de milyen ízlésficamosnak kell már lennie annak aki pasi létére rózsaszínt vesz fel??? Sztem szörnyű, és utálom, hogy egyre többen hordják ezt, mert ez a divat, pedig nekem nagyon nem jön ez be. Egyre kevesebb normális ízlésű pasi van :(
2010. aug. 9. 00:22
 20/25 anonim válasza:
Előző vok, ja most tudatosult bennem, hogy te nagyon világos lila inget írtál :) Na, az is jó pl sztem, mert ahogy te is írod, alig látszik, hogy lila. Szóval a lilából a két véglet még oké egy pasin :)
2010. aug. 9. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!