Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » (KÉP) Most komolyan lányok,...

(KÉP) Most komolyan lányok, ezek a "fiúk? " tetszenek valakinek? Anyák. Ha ilyen fiatok lenne, mit szólnátok? (KÉP)

Figyelt kérdés

Szerintem nevetségesek

[link]

2012. febr. 13. 18:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
pfújderonda
2012. febr. 13. 18:22
 2/24 anonim ***** válasza:
rengeteg csajnak bejönnek. de azok olyanok is..
2012. febr. 13. 18:22
 3/24 anonim ***** válasza:
36%

Én öreg vagyok már, meg amúgy is gondjaim voltak mindig is a pasizással, de nekem nagyon nem gyere be.

24/n

2012. febr. 13. 18:23
 4/24 anonim válasza:
Hát ha a hugom egy ilyen köcs.ögboyal jönne haza BIZTOS letépném a srác fejét tuti
2012. febr. 13. 18:24
 5/24 anonim ***** válasza:
75%

szerintem senki külsejét nem kellene fikázni. mindenki olyan, amilyen, úgy öltözködik, ahogy neki tetszik, és azt a stílust követi, ami neki tetszik.

nekem sem eseteim az ilyen típusú srácok, de vannak, akiknek igen. de semmi közünk ahhoz, hogy néznek ki. ennél sokkal rosszabb stílusok vannak, és egyébként sem hiszem, hogy csak külső alapján kéne megítélni a másikat.

20/L

6/24 Dr.Sámán Samy válasza:

Nekem is volt ilyen korszakom és így néztem ki. Ezzel szemben ma kisportoltam magam rövid a hajam és a szakmám is egy teljesen elképzelhetetlen dolog azután.

A lázadó korszakot ne ítéld el mert mindenkinek van. Ők ebben a formában élik ki. Az anyák pedig minden helyzetben elfogultak a gyerekükkel szemben mert tudtommal anyának lenni annyi, hogy feltétlen szeretetet ad a gyermeke felé bárhogy néz ki és bármivé válik az évek során.

Amúgy ezeknek a fiúknak van lány megfelelője...na azoknak tetszenek ;)

7/24 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy tetszenek valakinek. nem látod? ők egy pár!
2012. febr. 13. 18:27
 8/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek.
2012. febr. 13. 18:28
 9/24 anonim ***** válasza:
sp volt a fotós?
2012. febr. 13. 18:29
 10/24 anonim ***** válasza:

Minden kornak megvan a maga divatmajom stílusa, most ez megy. Volt focista-Bundesliga haj, mű-punk, zselés discos mittudoménmilyen... én az ilyen divatmajmolást sose csíptem.

Én ezért mindig inkább olyanokkal ismerkedtem, akik nem divatot követnek, hanem ízlésesen öltözködnek és szép emberek. Nem egy ruha vagy smink, hajviselet mögé rejtőznek, hanem korszaktól, divathullámoktól függetlenül szépek, harmonikusak, vállalhatók.

Ez a két srác a képen nem valami sok személyiséggel rendelkezhet, a hajuk mögé bújnak, a testük csoffadt, izomtalan, az arcuk átlagoska.

De rengeteg hasonlóan öltöző, hasonlóan divatot majmoló jellegtelen lányka van, akiknek bejönnek.

2012. febr. 13. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!