(KÉP) Most komolyan lányok, ezek a "fiúk? " tetszenek valakinek? Anyák. Ha ilyen fiatok lenne, mit szólnátok? (KÉP)
Ezt a stílust 19-20 éves korukra többnyire kinövik. Én is hasonló voltam 17 évesen, ugyanilyen haj meg ugyanilyen madáralkat. Ma 3 milis hajam és felszedtem 10-15 kg-ot, teljesen másképp nézek ki, de kb ugyanolyan sikereim vannak a nőknél, mint akkor. Szerintem tuti kinövik.
22/F
Szerintem jól néznek ki az ilyen stíllusú fiúk. A képen mondjuk kitakartad a szemüket... De a piercinges az jóóí
Egyébként meg nem csak a kinézet a fontos. Aki stílus alapján ítél meg valakit így ismeretlenbe, az hülye.
aki stílusok mögé bújik, az sem normális...
ha már felvette a stílust, akkor jogom van az alapján megítélni
Nem a legférfiasabb szerintem sem,valószínűleg nem jön be a legtöbb lánynak,de biztos van akiknek tetszik.fiatalok,ennyi.majd nekiállnak gyúrni.amúgy kérdező,ne haragudj,nem tudom te,hogy nézel ki,meg hány éves vagy,milyen nemű,de biztos valami szuper ember lehetsz,szerintem interjuhold meg a saját anyádat is...
30/F
# 17/
Már bocsi, de szerintem közel sem normális hogy egy fiú úgy öltözködik mint egy lány, már pedig ezek pontosan ezt teszik
Ezt akár mi lányok és kérdezhetnénk tőletek,hogy a sok vasalthajú,kacsacsőrös,pucsító tucatlányok miért tetszenek annyira nektek.
(amúgy nekem nem tetszenek,olyan modoros)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!