Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » (KÉP) Most komolyan lányok,...

(KÉP) Most komolyan lányok, ezek a "fiúk? " tetszenek valakinek? Anyák. Ha ilyen fiatok lenne, mit szólnátok? (KÉP)

Figyelt kérdés

Szerintem nevetségesek

[link]

2012. febr. 13. 18:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
biztos vannak csajok, akik ezt csípik... de úgyis idővel kinövik ezt a kort, vagy nem :))
2012. febr. 13. 18:34
 12/24 anonim ***** válasza:

Ezt a stílust 19-20 éves korukra többnyire kinövik. Én is hasonló voltam 17 évesen, ugyanilyen haj meg ugyanilyen madáralkat. Ma 3 milis hajam és felszedtem 10-15 kg-ot, teljesen másképp nézek ki, de kb ugyanolyan sikereim vannak a nőknél, mint akkor. Szerintem tuti kinövik.

22/F

2012. febr. 13. 18:35
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
Szaros búzák.
2012. febr. 13. 18:45
 14/24 anonim ***** válasza:
:D A lányok csak egy kis részének jönnek be az ilyenek. Felesleges ezen pattogni:)
2012. febr. 13. 18:59
 15/24 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem jól néznek ki az ilyen stíllusú fiúk. A képen mondjuk kitakartad a szemüket... De a piercinges az jóóí

Egyébként meg nem csak a kinézet a fontos. Aki stílus alapján ítél meg valakit így ismeretlenbe, az hülye.

2012. febr. 13. 19:34
 16/24 anonim ***** válasza:

aki stílusok mögé bújik, az sem normális...

ha már felvette a stílust, akkor jogom van az alapján megítélni

2012. febr. 13. 19:42
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem a legférfiasabb szerintem sem,valószínűleg nem jön be a legtöbb lánynak,de biztos van akiknek tetszik.fiatalok,ennyi.majd nekiállnak gyúrni.amúgy kérdező,ne haragudj,nem tudom te,hogy nézel ki,meg hány éves vagy,milyen nemű,de biztos valami szuper ember lehetsz,szerintem interjuhold meg a saját anyádat is...

30/F

2012. febr. 13. 20:08
 18/24 A kérdező kommentje:

# 17/

Már bocsi, de szerintem közel sem normális hogy egy fiú úgy öltözködik mint egy lány, már pedig ezek pontosan ezt teszik

2012. febr. 13. 20:23
 19/24 anonim ***** válasza:

Ezt akár mi lányok és kérdezhetnénk tőletek,hogy a sok vasalthajú,kacsacsőrös,pucsító tucatlányok miért tetszenek annyira nektek.

(amúgy nekem nem tetszenek,olyan modoros)

2012. febr. 13. 20:33
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem az eseteim, DE és hatalmas DE!!! Egyáltalán nincsen semmi kivetnivaló ebben a két srácban! Nekik ez a stílus tetszik! Szerintem mindenkinek a saját maga dolga, hogy hogy néz ki! Az a lényeg, hogy Ő jól érezze magát a bőrében!Amíg valamit nem ismerünk, nem szabadna véleményt formálni róla! Lehet valaki öltönyös, nyakkendős,jó kisfiú kinézetű, de belül pedig egy csaló,hazug ember! Kinézet alapján nem szabadna ítélni! Csak sajnos Magyarországon az emberek statisztikák alapján kimutatva mindenkit utálnak! Minden népcsoportot, mindenkit! Egyre borzasztóbbak itthon az emberek...Nem szeretnék politikai dolgokba belemenni evvel kapcsolatban, mert egyáltalán nem ide kapcsolódik! Viszont még annyi, hogy a kérdés feltevője is nyugodtan föltölthetne magáról egy képet, biztos lenne olyan aki őt sem tartaná fiúnak avagy lánynak, (nem tudom milyen nemű az illető) és rossz véleménnyel lenne róla! Csak ugyebár sokkal könnyebb mást fikázni, mint saját magadról véleményeket kérni!
2012. febr. 13. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!