(KÉP) Most komolyan lányok, ezek a "fiúk? " tetszenek valakinek? Anyák. Ha ilyen fiatok lenne, mit szólnátok? (KÉP)
2012. febr. 13. 18:21
21/24 anonim válasza:
Hát nekem jobban bejönnek mint azok a fiúk akik kivágott rózsaszín felsőket hordanak amikből még a mellbimbójuk is kilóg és szép kis gyémántos fülbevaló van a fülükben.
23/24 anonim válasza:
Az 5. válaszolónak igaza van, bár hozzátenném, nekem sem jön be ez a stílus, sőt, taszít és férfiatlannak tartom, de nem fogok senkit megítélni ez alapján, ettől lehet még jó ember - bár az más kérdés, hogy általában 14-5 éves bunkók részesítik előnyben ezt a divatot.
19L
24/24 anonim válasza:
szerintem egyálltalán nem nevetségesek attól hogy emo-s hajuk van... szerintem nagyon aranyosak.. és amugy is a belső is fontos... lehet hogy 1000x aranyosabbak más fiúknál.. de amugy, te most féltékeny vagy rájuk?! mert ez egy csöppet úgy jön le.:S am meg.. am meg 2. kommentelő, olyanok is a csajok?! milyenek?:'D emos hajuk van ?:DD nem értem mit kell ebből akkora problámát csinálni, hogy hogy néznek ki...:D nem lehet mindenki tökéletes.. mindenkinek más az izlése, és úgy néz ki ,és úgy öltöködik ahogy akar.. ha valakiinek ez nem tetszik nem néz rájuk.. ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!