Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted gáz, ha valakinek...

Szerinted gáz, ha valakinek tetszenek ezek a dalok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan aki azt lesi gáznak tarják-e mások, csupán kíváncsi vagyok az átlag mit gondol.

http://www.youtube.com/watch?v=i6Bh0sdhW70

http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GjX2MSUAJ0Q&feature=related

2011. dec. 19. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én szeretem az ilyen zenéket, néha énekelni is szoktam, akkor mindenki hülyének néz.

Pedig tudok annyira szerbül (igaz ezek közül csak az utolsó van igazán szerbül) amennyi ezekhez elég. :)

2011. dec. 20. 00:25
 2/11 A kérdező kommentje:
hány éves vagY?
2011. dec. 20. 00:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Bunkóság valakit a zenei ízlése alapján megítélni!
2011. dec. 20. 06:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Én 25. Az elmúlt 5-6 évben hallgatok ilyesmit, persze nem kizárólagosan. Ahogy a másik válaszadó írja, a zenei ízlés mindenkinél más, az alapján megítélni valakit nem célszerű.
2011. dec. 20. 08:32
 5/11 anonim ***** válasza:
2011. dec. 20. 10:11
 6/11 anonim ***** válasza:

ízlések és pofonok!!

bunkóság valakit zenei ízlésen megítélni!! ha neked ez tetszik válad büszkén!!

van egy ilyen dolog, amikor a haverja a zenéket nézi, megkérdezi neked meg van ez a szar? a srác eszébe az jut hogy imádom, de azt mondja nem tudom hogy került rá, mert nem akarja hogy megítéljék, inkább hazudi.

2011. dec. 20. 14:54
 7/11 candykiller ***** válasza:
sztem igen. persze ha neked ez tetszik haogy a mai flgasd de tudd hiatalok 99%-a gáznak tartja. persze aki ezért cikiz az egy paraszt,szóval ne törődj velük
2011. dec. 20. 15:59
 8/11 candykiller ***** válasza:

bocsi ezt nagyon elírtam:$

Szóval...

sztem igen. persze ha neked ez tetszik,hallgasd,csak tudd hogy a mai fiatalok 99%-a gáznak tartja. persze aki ezért cikiz az egy paraszt,szóval ne törődj velük!!:))

2011. dec. 20. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát szerintem egyáltalán nem gáz, kinek mi tetszik. 23 évesen én is szívesen meghallgatom a régebbi zenéket, még Máté Pétert is szeretem, a Bikini együttes meg az örök favorit marad. :) Sosem tartottam cikinek, ha elmentünk valahova, és a srácok kérdezték, hogy teszik-e ez meg ez a számítógépes zene, mondtam hogy nemrossz, mert tényleg kedvelem ezeket is, de szívesen meghallgatnék egy klasszikus Bikinit is, soha senki nem szólt le, egyszer sem.

Ezzel együtt a te zenéid sem gázak, vagy cikisek, nekem személy szerint tetszik is:)

2011. dec. 20. 16:06
 10/11 anonim válasza:
Surda dala nagyon nagy! Nekem az a csengőhangon is! :D
2012. jan. 8. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!