Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogyan rázzam le?

Mit csináljak, hogyan rázzam le?

Figyelt kérdés
Van egy fiu,aki 3 nappal ezelőtt bejelölt ismerősnek facen.Tudtam h kicsoda,mert már sokan meséltek rola, és amugyis egy suiba járunk. "Vártam" mikor ir rám, és hát tegnap rámis irt.Beszélgettünk meg minden,de nekem már eleve nem volt szimpatikus ,mertmár pár barátnőm mesélt rola h milyen nyomulos a fiu. Ma még csak alig beszélgettünk de már egyből megkérdezte h mit csinálok holnap.. irtam neki h mégnemtudom.Megkérdezte, délelőtt elmegyünk moziba?! Es én igazábol még egyáltalán nem ismerem a fiut, és mégcsak alig beszélgettünk,de már találkozni szeretne velem.Ez nem tul korai még? Es amugy se az esetem, viszont sokan mondják h jol néz ki,meg h összeillenénk. Hogyan rázzam le?

2013. dec. 27. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán próbáld meg megmondani neki hogy nem akarsz vele találkozni mert nincs kedved.
2013. dec. 27. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Kedves gyerek lehet. :D
2013. dec. 27. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
mond hogy bocsi, de elfelejtetted de a pasiddal van programotok
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen nyomulós srácokat csak úgy lehet, ha a nem kertelsz, hanem megmondod, hogy bocs, nem vagy az esetem és nem szeretnék veled moziba menni, sem holnap, sem máskor.
 5/5 A kérdező kommentje:
es ha megkérdezi miért nem szeretnék elmenni vele, mit mondjak?:/
2013. dec. 27. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!