Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le a csajokat kedvesen és nem megbántva?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és sok csajnak bejövök mert izmos vagyok de persze én nem akarok ismerkedni és néha olyan bűntudatom van, hogy durván elküldtem a fenébe. Ezen szeretnék változtatni...2013. okt. 26. 22:55
1/11 anonim válasza:
Csak akkor hiszem el, ha küldesz egy képet, és akkor válaszolok is.
muahahahahaa
3/11 anonim válasza:
téged hányszor küldött már el csaj a p/csába istenem xD
4/11 anonim válasza:
Hazudsz, itt csak csúnya emberek vannak !
5/11 anonim válasza:
Hazudj, ha ébred az asszony,
Hazudj, ha kavarog a gyomrod,
Hazudj, ha tudod színlel a nő,
Hazudj és árulj cipőt,
És hazudj.
6/11 A kérdező kommentje:
Hülyék vagytok látom így szombat este...
2013. okt. 26. 22:57
7/11 anonim válasza:
Pfuhú,most kapni fogsz az itteniektől :D
8/11 anonim válasza:
Sosem voltam normális. De ez nem mentség a kamuzásodra.
9/11 A kérdező kommentje:
Idióták ment a piros kéz!
Ez az oldal sem már a régi...
2013. okt. 26. 23:03
10/11 anonim válasza:
Szerintem simán mond meg nekik hogy nem szeretnél ismerkedni , nincs rá időd ilyesmi. Ha nem vagy durva vagy bunkó akkor nem kell hogy bűntudatod legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!