Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szeretitek baj ha egy férfi kedves? Mindig mosojog és kedvesen beszél hozzád és sokszor magához ölel meg puszilgat? 23/f
Megsúgom. Ha:
1) utolsó paraszt vagy vele, leszarod, nem foglalkozol vele, úgy beszélsz vele, mint egy utolsó szarral, akkor őrülten szerelmes lesz beléd, gyakorikerdesek.hu-n fogja kérdezgetni a többieket, hogy elhagyjon-e vagy sem, mert nagyon köcsög vagy vele, de nem fog tudni elhagyni. Miközben arról áradozik, bárcsak olyan pasija lenne, mint a következő kategória, azaz:
2) Ha jó fej vagy vele, elviszed vacsizni, színházba, foglalkozol vele, hagyod élni, nem vagy féltékeny, szal teljesen normális emberként kezeled, akkor egy idő után rád fog unni, és keres magának egy arcot az 1) típusból.
Végtelen ciklus.
Szerintem baj. Fenének sincs szüksége pofáraesésre ha mindenkihez kedves én meg magamra veszem és azt hiszem akar valamit.
21/N
Az attól függ. Ha "nyálas, csöpögős", ha folyamatosan rajtam csüng, azt nem szeretem.
Én azt szeretem, ha tettekkel érezteti, hogy fontos vagyok, tehát eléri, hogy jól érezzem magam vele (pl. olyan programokat talál ki, amiben jól érzem magam). Persze, az jó, ha kedves, meg mosolyog, de ha pl. egyfolytában bámul és csöpögős, az már sok.
A negédes fa szkalapok mind alattvaló csicska látszatot keltenek, alárendelik magukat a nőnek. Én sose tenném. MErt egy idő után a nő kezébe kerülne a gyeplő, és a fejemre szarna, irányítana, mert érezné ,hogy el vagyok olvadva tőle. Ez nem elfogadható. Mindig a nő az alattvaló, és ezt éreztetni is kell vele,hogy hol a francban van a helye.
/egy hímsoviniszta/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!