Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy pasinak birodalmi sas...

Ha egy pasinak birodalmi sas van tetoválva a hátára az már kizáró ok lehet ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 17:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én meg félig fa vagyok, mégsem tetoválok magamra egy gyökeret.. Tedd föl magad egy randioldalra, ahol látszik a tetkód, és ha valakinek bejön, úgyis felveszi a kapcsolatot.
2013. dec. 27. 17:58
 12/21 xtazin ***** válasza:
Ja hogy te most magadról kérdeztél. Sajnos nemvagyok nőnemű szóval nem. De ha nő lennék akkor sem.
2013. dec. 27. 17:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
látom itt kibontakozóban van egy SS gyűlés :D
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha igényesen meg van csinálva, akkor még tetszene is. Gondolom nem ilyen börtön-tetkó kivitelezésű rajz.
 15/21 anonim ***** válasza:
31%
Amugy nem tom kinek mi a véleménye, de nekem nem jön be ez a gondolkodásmód. Már kicsit idejét múlt a sasokon és háborún rágódni..
2013. dec. 27. 18:00
 16/21 A kérdező kommentje:

Rendesen kidolgozott tetoválás.

Erre is emlékezni kell!

Bécs mellett agyonlőtték!Csak a hős orosz felszabadításra lehet emlékezni?!!!

2013. dec. 27. 18:03
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként ha éjjel nappal erről dumálsz az a legtöbb csajnak nem jön be, én sem beszélek folyton erről, maximum megjegyzem a barátnőmnek, hogy holnap becsület napjára, vagy éppen egy-egy külföldi rendezvényre megyek és ne keressen, ennyi..:D
2013. dec. 27. 18:06
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
Lehet hogy inkább egy plüss hitlerre lenne szükséged, mintsem egy barátnőre...
2013. dec. 27. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi a gond ezzel.

Ez nem divat, hogy idejét múlt legyen, aki mélyebben foglalkozott valaha is ezzel, az pontosan tudja, hogy ez egy eszme, egy felfogás és nem divat kérdése.

Nekem is németek az őseim, de nem csak emiatt vagyok olyan felfogású, amilyen. Gyerekkorom óta ez érdekel és a baráti körömet is ez alapján alakítottam ki. Ez ad az embernek egy tartást, hovatartozást. Mindezek ellenére magyarnak tartom magam, mivel ide születtem és fontosnak tartom a magyarságomat és azt, hogy ne "keveredjek".

32/N

2013. dec. 27. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát, a fikázók eléggé korlátoltak ! Eszükbe sem jutna elgondolkodni azon, hogy miért varrat valaki ilyet magára! Hogy valójában milyen értékek vanna e mögött. Leragadtak ott, amit a tévéből hallanak, hogy az ilyenek mind rasszista/homofób/tudatlan/6miiliárd zsidó gyilkosai/terroristák. Ha valaki az értékekben kételkedik, nézzen csak utána, izrael a harmadik birodalom mintájára jött létre, és lett a világ ura.
2013. dec. 27. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!