Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék ismerkedni 15-16 év...

Szeretnék ismerkedni 15-16 év körüli fiukkal, aki kedves van humora és néz is ki valahogy van itt ilyen?

Figyelt kérdés

14/L

nem vagyok beképzelt aki azt hiszi hogy egy top modell de szeretném ha nem egy olyan fiúval ismerkednék akire ha ránézek azt gondolom szegény nem lett valami szép. nem akarom hogy az legyen hogy beszélgetünk, küld egy képet és nem akarom keresni mert elment tőle a kedvem. tudom ez szörnyen bunkóra, lenézőre sikeredett de jobb tisztázni :)

2013. dec. 27. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia írj!:D 15f
2013. dec. 27. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:

igen itt vagyok

16/f

2013. dec. 27. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:

akinek van kedve írjon privátba levelet :)

köszi

2013. dec. 27. 14:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam hogy Debreceni vagyok
2013. dec. 27. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is írhatsz... 15/f
2013. dec. 27. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
miért, te tán annyira szép vagy?
2014. jan. 9. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
te csak annyit érsz, amennyire "jól sikeredtél"....ha tenni kéne valamit azért, hogy szép legyél, akkor sirnál meg vergődnél, hogy mindenki hülye, aki szerint nem vagy te szép úgy, ahogy vagy. Ja és itt nem a sminkelésre gondolok, mert az lófaqsz ahhoz képest, hogy egy fiunak meg ott kell rohadni a konditerembe, hogy sportos legyen, hogy megüsse a kis igényeidet, ami 14 évesen máris pofátlanul nagyok!
2014. jan. 9. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!