Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Képtelen vagyok ismerkedni...

Képtelen vagyok ismerkedni lányokkal. Ezt valahogy helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok felszabadulni, mikor velük beszélek, mert túlzott megfelelési kényszerem van és félek, hogy unalmasnak találnak, vagy gáz amit mondok nekik. Most is felvett 1 MSN-re, de nem merek bejelentkezni, mert nem tudom miről beszéljek vele. Ezt sürgősen megkéne oldani, mert elszállnak az éveim anélkül, hogy csajoztam volna. A külsőmmel amúgy nincs baj, sőt jó.
2012. febr. 16. 18:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne arra koncentrálj, hogy csajozol, hanem haverkodj, barátkozz. Ha nincs tétje, nincs para.
2012. febr. 16. 18:14
 2/16 anonim válasza:
Jaj nyugodtan menj fel msn-re és beszélj vele először kérdezd meg h milyen volt a napja meg ilyenek.Aztán kialakul a beszélgetés:)) Ne félj nem fog megenni xD Küzdd le a gátlásokat és minden rendben lesz. Főleg ha tényleg helyes is vagy akkor aztán nincs mitől tartanod! Hajrá!
2012. febr. 16. 18:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Az ilyen sablon témákkal, hogy "milyen volt a napod" tuti untatnám szerintem :S
2012. febr. 16. 18:25
 4/16 anonim ***** válasza:

igazad van, kerdezo, ettol a szovegtol en, mint 16 eves lany, kb hanyingert kapok. a "miujsag?"-tol is. van erre egy modszerem; azt irom, hogy semmi. ha szimpatuks az illeto, akkor irok ket jelentosegtelen, de vicces aprosagot, ami aznap tortent.

de..ha o vett fel msnre, akkor valoszinuleg o fog radirni. legalabbis en ezt tennem a helyeben, mar ha fiukat vennek fel msnre. bar en ha ismeretlen vesz fel, vagy jelol be facebookon, mindig megkerdezem hogy "bocsi, honnan ismerlek?" - igy megkozelitoleg 3 percen belul kiderul, hogy szimpatikus-e. a "milyen napod volt" egyertelmuen rossz pont, az ertelmes, nem tul sok roviditest, [sz] helyett nem [x]-et hasznalo valasz pedig jo.

tegyuk fel, hogy megkerdezted hogy honnan ismered, vagy hogy ki is o. valaszol, tisztazza a helyzetet, neadjisten megmondja hogy mert vett fel. ez mar legalabb 3-3 mondat mindket fel reszerol, jo uton jartok! :D ha nem gorcsolt volna be a kisujjam a telefon sulyatol, tovabb irnam, de igy rovidre zarom nem tul hasznos, am annal hosszabb valaszomat. remelem azert ki sikerul bogozni belole valamit. sok sikert, ifju padavan! (:

2012. febr. 16. 19:08
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Amúgy azért vett fel, mert tetszem neki. De ugyanúgy szarban vagyok az a baj, mert nem tudnék vele beszélgetni. Menjek pszichiáterhez, vagy mit csináljak?

2012. febr. 16. 19:23
 6/16 anonim ***** válasza:
xd miért kéne pszichiáterhez menned? Annyira bírom, hogy olvasok egy ilyen kérdést, már azt hiszem, ugyanaz az illető problémája, mint nekem, és a végére valami olyasmit odaír, hogy "már nem olyan, mint régen, mert akkor 3-4 barátnőm volt" meg "már fél éve nem volté részem szexben" meg "felvett egy csaj MSN-re". Felvett egy csaj MSN-re! Akkor meg mit nyavajogsz? Velem még ennyi sem történt meg, nem is szexeltem. Ha engem csak úgy felvenne egy csaj MSN-re, én nem nyavajognék, hanem befognám a számat...
2012. febr. 16. 20:47
 7/16 A kérdező kommentje:
De nem érek vele semmit, mert nem tudok vele beszélni :D Tehát hiába vett fel...
2012. febr. 16. 21:05
 8/16 A kérdező kommentje:

"és a végére valami olyasmit odaír, hogy "már nem olyan, mint régen, mert akkor 3-4 barátnőm volt" meg "már fél éve nem volté részem szexben"

Én meg már másfél éve nem szexeltem :D Szerintem ez rosszabb annál, mintha soha nem szexeltem volna.

2012. febr. 16. 21:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát te hülye vagy, már ne haragudj. Hogy lenne már rosszabb? Te legalább már elmondhatod magadról. Én mit mondjak b*zdmeg? Neked legalább van valami önbecsülésed, én meg egy világi nagy lúzernek érzem magam, mert az utolsó falusi suttyónak is sikerült már szexelnie ennyi idősen, csak nekem nem.

Ne sajnáltasd magad, mert tényleg felb*szod az agyamat. Elhiszem, hogy szar, de nekem még ezerszer szarabb. Nyilvánvalóan bírnak a csajok, kezdj már magaddal valamit! Hihetetlen vagy. Ha nekem ilyen lehetőségem lenne, már rég ugranék rá. Olyan, mintha egy tolószékesnek elkezdenél panaszkodni, hogy mostanában nehezedre esik járni. Csak annyi a dolgod, hogy megmozdulj és ne menj itt az idegeire azoknak, akiknek tényleg van okuk panaszkodni, mert még az égvilágon senkivel nem voltak együtt.

2012. febr. 16. 21:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Nyugi, én is egy utolsó szarnak érzem magam, ezen nem változtat az, hogy szexeltem. Amúgy meg nagyon nem volt egy szépség a csaj, akivel csináltam, uh ez nem nagyon viszi feljebb az önbizalmam. Amúgy te sztem tudnál beszélgetni a csajokkal, uh te jobb vagy nálam :D
2012. febr. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!