Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet a neten ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a neten ismerkedni 15-17 éves helyes lányokkal?

Figyelt kérdés
Mielőtt még valaki belekötne, hogy miért nem személyesen ismerkedem, próbálkozom én élőben is, csak így több lányt van lehetőségem megismerni. Előre is köszi a válaszokat!:)
2012. febr. 12. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:
A lányok szépek szoktak lenni, nem helyesek:D
2012. febr. 12. 00:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi a hobbid?
2012. febr. 12. 00:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Én 15 éves lány vagyok, de nem vagyok helyes. VÁRJ! KÉRLEK! Remélem tovább olvasod soraimat, és nem hagytad abba, amikor láttad, hogy nem vagyok helyes. Ugyanis azért írtam, mert egy lány nem lehet helyes, hanem szép, csinos, elbűvölő. Ugyanúgy egy fiúra sem mondjuk azt, hogy szép. Egyébkét a szépség relatív, én szépnek tartom magam, míg megeshet, hogy Te nem. :)
2012. febr. 12. 00:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintetek hobbinak számít a gyakorikérdésezés? Vagy az már életfilozófia?
2012. febr. 12. 00:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én már egy ideje függõ vagyok. :S
2012. febr. 12. 00:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem amelyik lány helyes, az szép és gyönyörű is egyben.
2012. febr. 12. 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 00:29

szerintem ez már hobbi, a kérdező egy hobbit, aki nem talált jobb hobbit XD

2012. febr. 12. 00:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Jó, igazatok van, rossz szót használtam. Ezért mindenkitől bocsánatot kérek, akit felkavart ez a rosszul megfogalmazott kérdés...:)
2012. febr. 12. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
menj el jó koncertekre.
2012. febr. 23. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!