Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Képtelen vagyok ismerkedni...

Képtelen vagyok ismerkedni lányokkal. Ezt valahogy helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok felszabadulni, mikor velük beszélek, mert túlzott megfelelési kényszerem van és félek, hogy unalmasnak találnak, vagy gáz amit mondok nekik. Most is felvett 1 MSN-re, de nem merek bejelentkezni, mert nem tudom miről beszéljek vele. Ezt sürgősen megkéne oldani, mert elszállnak az éveim anélkül, hogy csajoztam volna. A külsőmmel amúgy nincs baj, sőt jó.
2012. febr. 16. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

" Most is felvett 1 MSN-re, de nem merek bejelentkezni, mert nem tudom miről beszéljek vele."

Úgy érted, beszélni, vagy msn-ezni? Mert az két külön dolog. Az MSN-en pontosan annyi a dolgod, hogy meghívd valahova. Ha a találkozás létrejött, percek alatt eldől, hogy megvan-e annyi kezdeti vonzalom, amennyi ahhoz kell, hogy a beszélgetés ne legyen kínos vagy erőltetett, hanem élvezetes legyen. Ha nem működik a dolog, azt gyorsan észreveszed, és ő is elég hamar pontot tesz az ügy végére. Ha viszont jó a hangulat, akkor az a kérdés, hogy "jaj, mit mondjak, nehogy unalmasnak találjon" nem fog felmerülni, mert az ilyen típusú beszélgetés nem erről szól.

2012. febr. 17. 01:51
 12/16 A kérdező kommentje:
De messze lakik, uh egyelőre nem tudom meghívni sehova. Amúgy a beszélgetés mindenképp erőltett lesz, annyira balf*sz vagyok. Mondjuk MSN-en még nem vagyok annyira rossz (bár ott is van bajom), de élőben egy katasztrófa, ahogy viselkedek. Nekem tényleg pszichiáter kéne szerintem, mert ez nagyon nem normális.
2012. febr. 17. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:

1 Senkinek sem kell megfelelned!

2 Csajból annyi van mint a szemét, ne akarj szerepeket játszani, hanem kérdezd meg azt amit meg akarsz kérdezni, ha ez éppen az, hogy milyen bugyi van rajta akkor azt!

3 Tanulj meg elnézést kérni, beismerni a hibádat ha elkövetted, és érvelni mellette ha jogosnak láttad.

4 Tudj nemet mondani, ha kell.

5 Ha túl nagy a csend kérdezz, és vedd észre ha felesleges vagy!

2012. febr. 21. 03:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Am élőben nem kell fosnod a szót senki sem mondta, hogy kell.

Tedd amit szeretnél, ha nem tetszik a csajnak majd ellenkezik.

Ha nem szólsz egy szót sem, csak nézed, hogy milyen szép az ellen sem lehet egy szava se, max ha megkérdezi elmondod, hogy gyönyörködsz benne, és hogy majd megveszed a jegyet is a moziba, de előbb hadd nézzed végig a trélert :D

2012. febr. 21. 03:15
 15/16 anonim válasza:
összetenném a két kezem ha engem lányok felvennének MSN-re -.- bitch please
2012. jún. 12. 14:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Már leírtam, hogy nem érek vele semmit :D
2012. jún. 12. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!