Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejelöljem iwiw-en? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöljem iwiw-en? Meg szeretnék vele valahogy ismerkedni.

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok. Megtetszett a szüleim egyik munkatársa, aki 28 éves, és független. Személyesen még sosem találkoztam vele, viszont rengeteget hallottam már róla a szüleim által, így nagyon szimpatikusnak tűnik, és szívesen megismerkednék vele. Csak nem tudom hogyan. A szüleimet nem kérhetem fel kerítőnek, ők nem olyan fajták. Meg nem szeretném beégetni sem magam. Ő még nem látott engem sosem. Sajnos nem tudom összehozni, hogy "véletlenül" valahogy összefussak vele. Viszont megtaláltam iwiw-en. Azon gondolkoztam, hogy bejelölöm. De mivel nem ismer, sőt még nem is látott, nem tudom lenne-e értelme. Meg ha írnék egy pár sort, nem égetném-e be magam. Vagy ha írjak, akkor mit? Ti mit csinálnátok? Köszi a válaszokat!
2009. nov. 22. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy sportoló teccet mondjuk ő látásból ismert, de én is ezt csináltam felvettem iwiwre felvettem msnre néha dumáltunk aztán nem lett semmi mert rám talált az igazi szerelem:)

Szóval tanulság: a személyes tali jobb vagy ha már írsz neki iwiwen játssz nyílt lapokkal

2009. nov. 22. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Első lépésnek talán. De ebben a korban meg már főleg élőbe kéne ismerkedni. Ha komolyat akarsz. csevegni a net is jó. bejelölheted de abból nem fogja tudni hogy tetszel neki.engem is rengetegen jelölnek.
2009. nov. 22. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem, mert szeretnék eljutni a személyes taliig, de így hogy nem ismer, nem is látott, valahogy kapcsolatba kell vele kerülnöm, és nem tudom, hogy jó ötlet-e ha bejelölöm, és mondjuk írok neki pár sort. Nem akarom beégetni sem magamat, így hogy a szüleimmel együtt dolgozik.
2009. nov. 22. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt már így randim, de nem nagyon ment, mert nagyon várt tőlem valamit a srác én meg elbizonytalanodtam aztán nem lett belőle semmi.
2009. nov. 22. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Végre egy normális kérdés!!!

Én először végig nézném a társkeresőket a helyedben. Ha megtalálom valamelyiken, akkor feltétlenül ott írnék neki.

Ha nincs ott, vagy nem találod meg, akkor bejelölheted iwiwen, de akkor szerintem ő úgyis megkérdezi, hogy honnan ismered, s akkor eltud indulni egy levelezés.(jó esetben)

24l

2009. nov. 23. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!