Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, akivel több mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, akivel több mint fél éve meg szeretnék ismerkedni, de valahogy soha nem jön össze. Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

-egy koncerten láttam először

-van 1 közös ismerősünk, dumáltak is egyszer, mikor én is ott voltam, de én nem kapcsolódtam be, mert csak a pár perces "mi újság?" szintű beszélgetés volt

hogy érhetem el, hogy esetleg felfigyeljen rám? (nem feltétlenül lányként, hanem akár csak barátként)

2010. jún. 2. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
az már régen szar, ha ilyet kérdezned kell. talán autista vagy? nem egyértelmű, hogy elkéred a telefonszámát, msn címét vagy tököm tudja mit és ráírsz/csörögsz?
2010. jún. 2. 20:39
 2/8 A kérdező kommentje:
nem az, mivel nem ismerjük egymást, és szerintem rossz lenne, ha ennyire ráhajtanék. és nem tudok arról, hogy autista lennék.
2010. jún. 2. 20:45
 3/8 anonim válasza:

mit kell bunkozni.. mert te világ életedbe macso voltál, vagy elit cica?

amugy a közös ismerős nagyon jó dolog... mondjuk függ attol, h. azzal a bizonyos ismivel milyen kapcsolatban vagy.. mondd neki, h szervezzen közös programot azzal a sráccal és veled, + még néhány emberrel. ez lehet egy mozi vagy bowling, vizipipázás, stbstb.. ott lenne esélyed arra, h. beszéljetek! vagy tudakold ki hova szokott járni és "véletlen" menj el te is oda.. :) lehet megismer, és oda megy hozzád.. "nem te voltál ott mkor XY-al?:DD" rem tudtam segítenii

2010. jún. 2. 20:49
 4/8 A kérdező kommentje:
igen, kösz. kösz szépen! ^^
2010. jún. 2. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:

nem tudom miért kell elvárni, hogy a fiú magától vegyen olyan jeleket, amiket ki sem bocsátottál magadból

nem gondolatolvasó a srác

keresd meg és beszélj vele, mondd el, amit itt leírtál és szerintem nem fog elutasítani, ha nem vagy ronda

meg fog lepődni, de egy ilyen céltudatos lányt a pasik nem utasítanak vissza

ez nem rámászás! ez kommunikáció!

nem kell kényeskedni, hogy de nehéz pasit fogni, mert az a legkönnyebb a világon

2010. jún. 2. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:

20:49

Ennek semmi köze ahhoz ki mennyire elit vagy macsó te szerencsétlen, olvasd el az e komment felett lévőt és kussolj inkább.

2010. jún. 3. 19:33
 7/8 anonim válasza:

nem neked írtam, szerintem.. :D amugy meg azért írtam, mert ugy írta, mintha az ilyen karikacsapásra menne, nem mindenki születik jó beszélőkével és fullos adottságokkal, honnan tudom a kérdező milyen?

ha valakinek nem veled van baja, akkor jobb lenne ha nem okoskodnál..

2010. jún. 3. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
De neked velem van bajod. Nézd már meg a százalékszámot például... aztakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurva, ez már fáj
2010. jún. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!