Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akivel több mint fél éve meg szeretnék ismerkedni, de valahogy soha nem jön össze. Hogy oldjam meg?
-egy koncerten láttam először
-van 1 közös ismerősünk, dumáltak is egyszer, mikor én is ott voltam, de én nem kapcsolódtam be, mert csak a pár perces "mi újság?" szintű beszélgetés volt
hogy érhetem el, hogy esetleg felfigyeljen rám? (nem feltétlenül lányként, hanem akár csak barátként)
mit kell bunkozni.. mert te világ életedbe macso voltál, vagy elit cica?
amugy a közös ismerős nagyon jó dolog... mondjuk függ attol, h. azzal a bizonyos ismivel milyen kapcsolatban vagy.. mondd neki, h szervezzen közös programot azzal a sráccal és veled, + még néhány emberrel. ez lehet egy mozi vagy bowling, vizipipázás, stbstb.. ott lenne esélyed arra, h. beszéljetek! vagy tudakold ki hova szokott járni és "véletlen" menj el te is oda.. :) lehet megismer, és oda megy hozzád.. "nem te voltál ott mkor XY-al?:DD" rem tudtam segítenii
nem tudom miért kell elvárni, hogy a fiú magától vegyen olyan jeleket, amiket ki sem bocsátottál magadból
nem gondolatolvasó a srác
keresd meg és beszélj vele, mondd el, amit itt leírtál és szerintem nem fog elutasítani, ha nem vagy ronda
meg fog lepődni, de egy ilyen céltudatos lányt a pasik nem utasítanak vissza
ez nem rámászás! ez kommunikáció!
nem kell kényeskedni, hogy de nehéz pasit fogni, mert az a legkönnyebb a világon
20:49
Ennek semmi köze ahhoz ki mennyire elit vagy macsó te szerencsétlen, olvasd el az e komment felett lévőt és kussolj inkább.
nem neked írtam, szerintem.. :D amugy meg azért írtam, mert ugy írta, mintha az ilyen karikacsapásra menne, nem mindenki születik jó beszélőkével és fullos adottságokkal, honnan tudom a kérdező milyen?
ha valakinek nem veled van baja, akkor jobb lenne ha nem okoskodnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!