Lányok! Az ilyen fiúknak más esélyük sem lehet?
oké, elsoroltad, hogy mid nincs, és mit nem szeretsz. ebből mire kéne rájönnünk? ha én azt mondom, hogy nem szeretem a káposztalét csak úgy inni, vagy nem szeretem a sajtos pogácsát (háhá, most hazudtam, de a példa kedvéért csak), akkor ebből rögtön tudod, milyen ember vagyok? :)
nem azok tesznek téged azzá, aki vagy, hogy mit szeretsz és mit nem, erre ne alapozz.
plusz ha lenézel valakit mert dohányzik agy iszik, az is elég negatív dolgokat árul el rólad. ebből pl megtudjuk, hogy ha rasszista nem is vagy (bár kérdéses, hogy ez nálad mit takar, ha fontosnak érezted kiemelni a származásod), az előítéletességed elég meredek méreteket ölt. de ez mondjuk a felsorolás többi részéből is kiderül. és ez egy nagyon visszataszító tulajdonság.
keresztény vagy rasszista.. egy kutya szerintem
nem nyavalyogni kéne mert nem megy a csajozás
gyökerek minden hol lehetnek.. nem muszáj ilyen páva divatmajom médiarabszolgának lenni hozzá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!