Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17-18-19 éves lányoknál milyen esélyük van a fiatalabb (16-17-18) éves fiúknak? Vannak olyan lányok, akiknek a fiatalabbak tetszenek?
Mégegyszer kiírom, hogy csak érdekességképpen tettem fel a kérdést, kiváncsi vagyok, hogy a fiatalabbaknak milyen esélyeik vannak.
Várok még válaszokat és amik jöttek, azokat köszönöm. :)
Én 22 vagyok és soha nem járnék fiatalabbal. Minimum 18 évvel legyen idősebb.
17 évesen sem jártam volna.
Viszont van olyan barátnőm, akinek fiatalabb barátja van.
Ízlések és pofonok.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:48
Igazából ha a korosztályoddal nem sikerül a megfelelő kapcsolatfelvétel az valamilyen pszichológiai okra vezethető vissza, de ha beszélsz egy jó pszichológussal akkor fog tudni segíteni. Minden ember úgy van kódolva, hogy a legjobban a saját korosztályával jöjjön ki, ennek a rendszernek a zavara viszont okozhatja, hogy csak a nálad idősebbekkel vagy a fiatalabbakkal vagy képes megfelelő kapcsolatot létesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!