Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van rajtam egy kis felesleg, semmit sem ér, hogy nagyon izmos vagyok? Csak a vékony fiúknak van esélyük?
Én is így voltam mint Te a korodban....16 évesen azt mondták kövér vagyok, holott majdnem 100 kilóval nyomtam fekve. Nagy volt a mellkasom, vastag volt a karom, csak nem voltam szálkás, pedig kardióztam... Nyugi 1 év se kell és le fog menni, csináld a sportot keményen. Ha minden nap, vagy minden edzés napon kardiózól 40 percet edzés végén ( taposás vagy 20 perc futás), másfél hónap alatt lefog menni az a 3 kg! Ha folyamatosan csinálod 2-3 hónap alatt nagyon durván le fogsz szálkásodni. Nekem a munka és a fősuli miatt sajnos mindig csak nyáron van időm keményebben edzeni... 2 hónap alatt mindig marhára leszállkásítom magamat.
Sőt! Olyan 1-másfél, 2 év és mégjobban beindulnak a hormonok, ahol most még nem igazán látszódik az izom, ott szépen előfognak jönni maguktól, az izomnak is érnie kell a korral.
Most 22 éves vagyok, nem szedek semmit (fehérjét se, kaját se nézem) és elmondhatom, hogy ahhoz képest szerintem nagyon jó alakom van. A hasam kockás és szálkás vagyok. Persze én minden edzés végén csinálok 30 perc kardiót, esetleg 40.
Hidd el, a mostani korosztályod nem, de pár év és halomszámra lesznek barátnőid...Ugyanis a kicsit érettebb lányok meg pont hogy a nagydarab srácokat szeretik, ráadásul te még rendes srácnak is tűnsz, hogy ilyeneken gondolkozol és nem vagy elszállva magadtól. Ha megtartod ezt a jó szokásodat, rengeteg barátnőd lesz!
;) 22 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!