Lányok, zavar titeket, ha egy fiú csúnyán is szokott beszélni időnként?
nem,mert én is rengetegszer beszélek csúnyán:)
de persze ha tudom hogy az a srác nem szereti,vagy nem szokott akkor ha vele vagyok én sem beszélek úgy
Lány létemre így vagyok. Családom, barátnőim előtt visszafogom magam, kevesebb, és válogatott, "kedvesebb" szitokszavakat használok, de egy fiúbarátommal teljesen őszintén káromkodok. Ahogy jön, olyan megnyugtató, és jóleső. Mintha így hagyná el a sok szrság az ember lelkét, ami egész nap gyűlt. :D
Szerintem a mérték fontos, meg a közeg. Ha nem minden második szavad a bmeg, és egyébként értelmesen tudsz beszélni, engem nem zavarna. Na meg ha a szüleim-testvéreim előtt tudnád magad moderálni.
Én is elengedek egy b+-et, ha belerúgok az éjjeliszekrénybe :D De ha valaki folyamatosan és iszonyat trágárul beszél, valamiért félelmet kelt bennem, főleg ha a hangerőt is felemeli hozzá.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!