Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Barátnőmmel több, mint 2 éve együtt vagyun, közös lakásvásárlás előtt állunk. Eddig is együtt laktunk, szeretjük egymást ezzel nincs baj. De! Van pár dolog ami nagyon zavar, és tabutéma róla beszélni. Részletesebben lent?
Az a múltja, most veled van. Ezt el kell fogadnod, egyébként pedig ne házasodj össze vele. Megértem, ha zavar, nekem is volt ilyen párom, és a legkevésbé sem tudtam tisztelni pont ezek miatt a dolgok miatt. Számomra az eszményi nő mindig is az érintetlen volt, így addig kerestem, amíg nem hozott össze egy ilyennel a sors. Sokkal jobb érzés ez, mint mindig azon agyalni, hogy ahova dugod, vajon hány másik járt előtted.
Szóval nekem tuti nem kellene olyan nő tartósan, aki ennyire lazán kezelte a dolgokat.
énn épp ezért el se mondtam páromnak,hogy előtte hány pasival és mit
azt tudja hogy szüz messziről se voltam,és hogy kiprobáltam pár dolgot,de hogy igy,hogy a pistivel ezt,a jancsival azt, a ferivel meg a lacival ezt és ezt,nah ugy semmit nem votlam hajlando mondani,az ő érdekében
sosem csalnám meg,nagyjából minden szexuális kivánságát teljesitem,ahogy ő is az enyémeket,de ennyi,én sem vagyok kiváncsi hogy előttem ő kivel mit
az a mult...elmult,rég volt,együttvagyunk lassan 3 éve,jol megvagyunk minden téren,van jobb dolgunk is mint ezet megbeszélni,felesleges konfliktudhoz vezetne,hozzád hasonloan ő is elkezdene hülyeségen agyalni,az meg nem hiányzik
felejtsd el a multját,probáljatok ki uj dolgokat (olyan nincs hogy mindent kiprobált volna)
22/L
Most igazából dicsekszel, h milyen csajod van, vagy panaszkodsz?
Ha zavar az előélete és nem tudod túltenni magad ezen, ne házasodjatok össze. Ha szeretnél még élni, akkor hagyd el, és élj, de ne alázd meg azzal, h elveszed, és megcsalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!