Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A jóképűség miért elég a nökhöz?

A jóképűség miért elég a nökhöz?

Figyelt kérdés

Ellenben, ha meg CSAK jó keresetem van, meg okos vagyok meg vicces, meg zenélek az MÉG NEM?

Komolyan, a nőknek semmi se elég már?

Mert joképü haverjaim itt mesélik röhögve, hogy már nekik is ég a pofájuk, hogy milyen lapos és unalmas félvállról vetett szövegeket tolnak a nöknek, mégis kérdés nélkül séztteszik nekik...

És ők joképünek SZÜLETTEK, én meg az állásomért meg a hobbimért egy csomot küszködtem, mégis kinszenvedés a nözés. 100ból egy ha összejön.

2013. dec. 23. 23:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

IGEN? Bezzeg a joképüekbe meg CSAK AZÉRT szeretnek bele lányok, mert joképüek, SEMMI MÁSÉRT!

a gyér pasi meg olyan aki nem tudja hogyan gondolkodnak a nök, semmi tapasztalata nincs, az életébe se vitte semmire, emelett a fizikuma is elönytelen, érzéseit nem tudja kifejezni, mert még önmagát sem érti, gátlásos, stb...de magyarázd meg, hogy neki BELSŐ értékei vannak és jó lehet vele bármi.

2013. dec. 23. 23:48
 12/18 A kérdező kommentje:
igen, haver? Csak épp neked mindig fog jutni vállalható külsejü nő csettintésre, én meg még az átlagost éppen megütö nökért kell külön imádkoznom, hogy évente összejöjjön egy, akivel lehet valamit kezdeni...egyébként meg csak a szutyok nök vannak 1-1 dugásra.,
2013. dec. 23. 23:50
 13/18 A kérdező kommentje:
azokból is 100ból 1 jön össze
2013. dec. 23. 23:50
 14/18 anonim ***** válasza:
#11 Barátom pedig pont ilyesmi, és vannak belső értékei. Ezek amiket itt leírtál, kb. semmit nem számítanak. Ettől még lehet egy intelligens, érdekes, rendes, megértő, érzelmes, stb. férfi valaki akivel jókat lehet beszélgetni és akinek szívesen lenne a barátnője az ember.
2013. dec. 24. 00:07
 15/18 A kérdező kommentje:

a lányok azért nem értik meg, hogy mit jelent a béna pasi kifejezés, mert számotokra a béna pasi láthatatlan.

most mit nem lehet megérteni azon, hogy vannak fiuk, akik nem kellenek senkinek. Mert egyszerüen annyira alacsony az érteékük a csajok szemében (és persze a tulélési esélyeik ezzel arányosan, mivel a kettö szorosan összefügg)

2013. dec. 24. 00:09
 16/18 anonim ***** válasza:

hiába beszélsz ezeknek, úgyse fogadják el a valóságot

de igazából mind1 is, mert változtatni nem tudunk a kialakult társadalmon...

2013. dec. 24. 00:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Amiért a szépség elég a pasikhoz.
2013. dec. 24. 08:45
 18/18 anonim válasza:

Nem elég ha egy pasi jóképű

Nyilván az sokat dob a dolgon.Bárki is bármennyire mondja hogy a külső nem számít, ez nem igaz.Az az első benyomás általában, hogy hogy néz ki.

Viszont az is nagyon fontos hogy milyen emver az illető. Szerintem egyforma fontos mind a kettő. Olyannal sem tudnék lenni aki nen helyes, de opyannal sem aki kibírhatatlan.Tehát 50-50%ban fontos sterintem.

2015. máj. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!