A jóképűség miért elég a nökhöz?
Ellenben, ha meg CSAK jó keresetem van, meg okos vagyok meg vicces, meg zenélek az MÉG NEM?
Komolyan, a nőknek semmi se elég már?
Mert joképü haverjaim itt mesélik röhögve, hogy már nekik is ég a pofájuk, hogy milyen lapos és unalmas félvállról vetett szövegeket tolnak a nöknek, mégis kérdés nélkül séztteszik nekik...
És ők joképünek SZÜLETTEK, én meg az állásomért meg a hobbimért egy csomot küszködtem, mégis kinszenvedés a nözés. 100ból egy ha összejön.
IGEN? Bezzeg a joképüekbe meg CSAK AZÉRT szeretnek bele lányok, mert joképüek, SEMMI MÁSÉRT!
a gyér pasi meg olyan aki nem tudja hogyan gondolkodnak a nök, semmi tapasztalata nincs, az életébe se vitte semmire, emelett a fizikuma is elönytelen, érzéseit nem tudja kifejezni, mert még önmagát sem érti, gátlásos, stb...de magyarázd meg, hogy neki BELSŐ értékei vannak és jó lehet vele bármi.
a lányok azért nem értik meg, hogy mit jelent a béna pasi kifejezés, mert számotokra a béna pasi láthatatlan.
most mit nem lehet megérteni azon, hogy vannak fiuk, akik nem kellenek senkinek. Mert egyszerüen annyira alacsony az érteékük a csajok szemében (és persze a tulélési esélyeik ezzel arányosan, mivel a kettö szorosan összefügg)
hiába beszélsz ezeknek, úgyse fogadják el a valóságot
de igazából mind1 is, mert változtatni nem tudunk a kialakult társadalmon...
Nem elég ha egy pasi jóképű
Nyilván az sokat dob a dolgon.Bárki is bármennyire mondja hogy a külső nem számít, ez nem igaz.Az az első benyomás általában, hogy hogy néz ki.
Viszont az is nagyon fontos hogy milyen emver az illető. Szerintem egyforma fontos mind a kettő. Olyannal sem tudnék lenni aki nen helyes, de opyannal sem aki kibírhatatlan.Tehát 50-50%ban fontos sterintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!